Welkom bij Winq

zondag 24 september

In de nieuwe Winq: Sam Smith praat met Elton John, mannen over ouder worden en nog veel meer!

De herfst is begonnen, iedereen is weer aan het werk, de donkere dagen komen eraan. Alle reden dus om eens lekker weg te duiken met het nieuwe nummer van Winq. Met deze keer Elton John die Sam Smith interviewt, mannen over ouder worden, tiny houses en... Dries Roelvink!

Nee zeggen mag….. tegen ananas op pizza!

Een pizzeria in Australië kwam met een briljante respons op een billboard dat op de gevel naast hun eigen gebouw verscheen. Op het bord verwees een partij naar de stemming over de openstelling van het huwelijk in Australië met de tekst: “It’s OK to say NO.” De pizzeria haakte daar gretig en vol humor op in.

De zaterdagochtend van Riny en Leander

De zaterdagochtend is voor een uitgebreid ontbijt op bed, helemaal los gaan in de sportschool of uitbrakken van die uit de hand gelopen vrijdagmiddagborrel. Hoe ziet jouw zaterdagochtend eruit?

Deze knul wil trouwen met Chris Hemsworth

Max Townes is twaalf jaar en wil in de toekomst het liefst trouwen met een man. Maar hij woont in Australië en dat kan daar nog niet. Max heeft een ludieke manier gevonden om actie te voeren: hij vraagt acteur Chris Hemsworth min of meer ten huwelijk.
http://pubads.g.doubleclick.net/gampad/clk?id=4370381195&iu=/5613804