Welkom bij Winq

zaterdag 19 augustus

Winq.nl presenteert: Magical Pride at Disneyland® Paris

Normaliter is het rond september over met de Pride-pret, maar dit jaar sluit je je Pride-seizoen af op een wel heel bijzondere locatie. Winq.nl presenteert van 20 t/m 22 oktober Magical Pride at Disneyland® Paris. Drie dagen Disneypret, inclusief een exclusieve avondopening (lees: zonder wachtrij in je favoriete attracties in het Walt Disney Studios® Park). En dat alles natuurlijk voor een magisch tarief. Mickey-oortjes inpakken en bibbidi-bobbidi-boeken maar!

Putin’s Shirtless Challenge: dit zijn de mooiste reacties

De Russische president Vladimir Poetin kon het weer eens niet laten. Hij slingerde deze week een aantal foto’s de wereld in waarop hij wederom zonder shirt te zien was. Het duurde niet lang voordat een online spelletje was geboren: de Putin Shirtless Challenge. Oftewel, wie staat beter op de foto?

Fietser roept homohaatzaaier tot de orde: krijgt groot applaus

Wat doe jij als iemand haat over homo’s loopt te verkondigen, midden op straat? Grijp je in? Deze jongen stapte van z’n fiets en snoerde een haatprediker de mond. Wat leidde tot luid applaus.

Foto’s: zo vierde Meppel zijn eigen Gay Pride

Voor het eerst vierde het Drentse Meppel de eerste Gay Pride, in het kader van de Mokum, afgelopen donderdag. Met twee boten, drag queens, roze ballonnen en prosecco, een spontaan idee van cafébaas Jaap de Boer van Herberg ’t Plein. Hier de foto’s!
http://pubads.g.doubleclick.net/gampad/clk?id=4370381195&iu=/5613804