Welkom bij Winq

vrijdag 24 februari

Canadees mag VS niet in vanwege zijn profiel op Scruff

De Amerikaanse douane heeft een man uit Vancouver tegengehouden omdat zijn account op de dating-app Gruff er ‘verdacht’ uitzag. Ze dachten dat hij een prostitué was.

Ontroerend: Chris Martin eert George Michael met A Different Corner

Tijdens de uitreiking van de Brit Awards heeft Coldplay-zanger Chris Martin een cover gezongen van George Michaels A Different Corner. De overleden zanger was zelf ook te horen in een prachtig postuum duet.

Kijken: Schotse studs doen yoga. In hun kilts

Lekker één worden met de natuur? Trek een kilt aan en doe yoga in de wildernis. Het leek yoga-instructeur Finlay Wilson een goed idee. Het levert in ieder geval een fraai filmpje op.

‘De LEGO Batman Movie zit vol pro-gay propaganda, schande!’

Conservatieve christenen zijn teleurgesteld in de nieuwe LEGO Batman Movie. Er zou zomaar promotie worden gemaakt voor adoptie. Door homo’s! Wat verschrikkelijk!!!

Zandvoort wil een eigen Gay Pride

Een Zee Pride, zo je wilt. De gemeente Zandvoort aan Zee is in gesprek met de organisatie van de Amsterdamse Gay Pride. Zo zou er een roze trein moeten gaan rijden tussen de kustplaats en de hoofdstad.

Dit zijn de 12 kandidaten voor Mr. Gay Belgium 2017

Meer dan 145 mannen hebben zich dit jaar ingeschreven voor de Mister Gay Belgium 2017-verkiezing. Daaruit zijn inmiddels twaalf kandidaten geselecteerd. In deze video presenteren de uitverkoren mannen zich. Wie vind jij het leukst?

Foto’s: de hunky zonen van Hollywoods heetste acteurs

Wat hebben Pierce Brosnan, Rob Lowe, Arnold Schwarzenegger en Clint Eastwood met elkaar gemeen? Behalve acteur zijn ze vader van zoons die minstens net zo knap zijn. Hier tien voorbeelden, met foto’s en video.

Zin in een blokjesburger? Ga naar dit Lego-restaurant

Brick Burger is de naam van een restaurant dat geheel in lego-stijl is opgetrokken. Niet alleen het interieur, maar zelfs de hamburgers en de broodjes zien eruit als levensechte legoblokken.

Kom naar het Scheepvaartmuseum voor een tropische expositie

Het Open Pleyn in het Scheepvaartmuseum vormt van 3 tot en met 5 maart het decor van Tropic City Amsterdam. Kunstenaar Jólan van der Wiel creëert er een futuristische wereld met een tropisch klimaat.

Luister naar Love, de nieuwste van Lana del Rey

Lana del Rey leeft in haar eigen parallelle droomuniversum waarin de tijd ergens halverwege de vorige eeuw is stil blijven staan. Love is wederom een mysterieuze, fraaie retroballad. O, de romantiek!

Slim: American Horror Story gaat over de Presidentsverkiezingen

American Horror Story een beetje gevolgd? Dan weet je dat deze serie niet bepaald een realistisch beeld schetst. Dat kan voor het komende seizoen zomaar ineens heel anders zijn: dat gaat over de presidentsverkiezingen.

Foto’s: Mardi Gras Fair Day in Australië

Het is een maand lang feest in Sydney. Dit weekend kwamen 70.000 mensen bijeen voor de Mardi Gras Fair Day, dat jaarlijks de kick-off is van wat ze ook wel ‘Gay Christmas’ noemen. Kylie was er ook. Hier de beelden!

Conchita Wurst gaat eraan

Tom Neuwirth, de man achter de wereldberoemde dragqueen Conchita Wurst wil der Wurst achter zich laten en opnieuw beginnen.

Robert De Niro en McCaul Lombardi het nieuwe gezicht van Ermenegildo Zegna

Twee keer Oscar-winnend acteur Robert De Niro en opkomend acteur McCaul Lombardi schitteren in de nieuwe campagne Defining Moments voor het Italiaanse modehuis Ermenegildo Zegna.

Keegan White is de heetste ingenieur ter wereld

Natuurlijk: Pietro Boselli is een van de heetste mannen op onze aardbodem. Maar kijk ook eens naar Keegan White; ingenieur én armoedebestrijder.

Transgender model siert de cover van Vogue Parijs

Transgender en gender fluidity domineert de mode-industrie steeds meer. Wat voor sommige een rare keuze is, is voor andere juist de beste keuze en voor die ene minderheid kan het zelfs een overwinning betekenen. Zoals, de cover van maart van de Franse Vogue, waar de prachtige transgender Valentina Sampaio op schittert.