Winq.nl

Welkom bij Winq

maandag 16 januari

Kijk live mee naar de tribute van George Michael in Paradiso

Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis en Jett Rebel brengen een tribute aan George Michael. De legendarische zanger wordt in Paradiso geëerd. Kaartjes waren bijna direct uitverkocht. Gelukkig staat er een livestream van het concert op YouTube zodat iedereen van de muziek kan genieten.

Video: Graham Norton zet Ryan Gosling voor schut

In de Graham Norton Show liet onze favoriete talkshowhost een stokoud filmpje zien met in de hoofdrol Ryan Gosling. Die ging bijna door de grond, want het zag er níet uit...

Zac Efron showt z’n sixpack in nieuwste Baywatch-trailer

Baywatch is back! Deze keer niet met David Hasselhoff in een rode zwembroek, maar met Zac Efron en The Rock. De film belooft niet alleen veel actie, maar vooral ook veel sixpacks.

Rijper is vaak lekkerder

Koffie is soms lekkerder als ie wat rijper is. Net als kaas en wijn en mannen natuurlijk.

Vader in de bres voor zoon na rel om make-upreclame

Het kon niet iedereen bekoren dat make-upmerk Maybelline de bekende en flamboyante vlogger Manny MUA had gevraagd voor een campagne. Zijn vader roept de haters nu op gepaste wijze tot de orde.

Let's get sickening! Laganja Estranja is in Amsterdam

RuPaul's Laganja Estranja is dit weekend in Amsterdam en geeft een show in Club NYX. Tijd voor een Q&A!

Foto's: een kijkje bij de rich kids van Dubai

Wisten we niet, maar het was te verwachten: rijke mensen in de Verenigde Emiraten houden leeuwen, tijgers en cheeta’s als huisdier. Dat wordt nu verboden. Het bracht ons op het idee een kijkje te nemen bij de Rich Kids of Dubai.

Nieuw: een tv-serie over de bitchfights van Joan Crawford en Bette Davis

Twee Hollywoodlegendes van weleer worden geëerd met een tv-serie over hun leven. Nou ja, geëerd, het gaat vooral over de eeuwige strijd tussen Bette Davis en Joan Crawford.

Trailer: Prison Break is terug. Mét Wentworth Miller

En weer keert een hit van weleer terug naar tv. Deze keer hoeven we niet eens zo heel ver terug, want Prison break wordt na een kleine acht jaar hervat. Wederom met Wentworth Miller, maar in een andere gevangenis.

Madonna vecht met nieuwe film voor homorechten

Loved is de naam van een film die Madonna gaat produceren. Het is een bewerking van The Impossible Lives of Greta Wells, van Andrew Sean Greer. Een van de belangrijkste karakters in de film is gay.

Joe Jonas uit de kleren voor Guess Jeans

Nou, ja, niet helemaal, want om die kleren gaat het nou juist. De jongste Jonas Brother is het uithangbord geworden van Guess Jeans en dat ziet er helemaal niet verkeerd uit.

‘Beyoncé, geef je geld aan LHBT-organisaties!’

Nadat bekend werd dat de eigenaar van het bekende Amerikaanse Coachella Festival anti-homogroepen heeft ondersteund, zijn bezoekers een petitie gestart: artiesten, doneer je vergoeding aan LHBT-organisaties.

Tiener uit Texas maakt statement met T-shirt: ‘hou gewoon je mond’

De 17-jarige Aaron uit Houston, Texas, was het zat dat hij gepest werd omdat hij homo is. Hij besloot zijn bullies een lesje te leren met een tekst waarin hij afrekent met homohaat.

Donderdag op tv: Gay Babyboom

Het is voor homostellen nog steeds een hele klus om een kind op de wereld te zetten. Behalve een stel zijn er altijd anderen bij betrokken. De documentaire Gay Babyboom laat zien hoe verschillende koppels dit aanpakken.

James Corden en Neil Patrick Harris doen een Broadway Battle

Late, Late Show-presentator James Corden trakteerde z’n vaste a capella-koor op een speciale gast: Neil Patrick Harris. Vervolgens gingen ze samen helemaal los. Wie van de twee zong het best?

Het is weer zover: de No Pants Subway Ride

Trek je broek uit! Voor de zeventiende keer is de No Pants Subway Ride gehouden. Het begon ooit in New York maar tegenwoordig doen meer dan zestig steden mee. Foto’s!