Welkom bij Winq

woensdag 22 februari

Dit zijn de 12 kandidaten voor Mr. Gay Belgium 2017

Meer dan 145 mannen hebben zich dit jaar ingeschreven voor de Mister Gay Belgium 2017-verkiezing. Daaruit zijn inmiddels twaalf kandidaten geselecteerd. In deze video presenteren de uitverkoren mannen zich. Wie vind jij het leukst?

Kom naar het Scheepvaartmuseum voor een tropische expositie

Het Open Pleyn in het Scheepvaartmuseum vormt van 3 tot en met 5 maart het decor van Tropic City Amsterdam. Kunstenaar Jólan van der Wiel creëert er een futuristische wereld met een tropisch klimaat.

Zin in een blokjesburger? Ga naar dit Lego-restaurant

Brick Burger is de naam van een restaurant dat geheel in lego-stijl is opgetrokken. Niet alleen het interieur, maar zelfs de hamburgers en de broodjes zien eruit als levensechte legoblokken.

Slim: American Horror Story gaat over de Presidentsverkiezingen

American Horror Story een beetje gevolgd? Dan weet je dat deze serie niet bepaald een realistisch beeld schetst. Dat kan voor het komende seizoen zomaar ineens heel anders zijn: dat gaat over de presidentsverkiezingen.

Luister naar Love, de nieuwste van Lana del Rey

Lana del Rey leeft in haar eigen parallelle droomuniversum waarin de tijd ergens halverwege de vorige eeuw is stil blijven staan. Love is wederom een mysterieuze, fraaie retroballad. O, de romantiek!

Conchita Wurst gaat eraan

Tom Neuwirth, de man achter de wereldberoemde dragqueen Conchita Wurst wil der Wurst achter zich laten en opnieuw beginnen.

Foto’s: Mardi Gras Fair Day in Australië

Het is een maand lang feest in Sydney. Dit weekend kwamen 70.000 mensen bijeen voor de Mardi Gras Fair Day, dat jaarlijks de kick-off is van wat ze ook wel ‘Gay Christmas’ noemen. Kylie was er ook. Hier de beelden!

Keegan White is de heetste ingenieur ter wereld

Natuurlijk: Pietro Boselli is een van de heetste mannen op onze aardbodem. Maar kijk ook eens naar Keegan White; ingenieur én armoedebestrijder.

Robert De Niro en McCaul Lombardi het nieuwe gezicht van Ermenegildo Zegna

Twee keer Oscar-winnend acteur Robert De Niro en opkomend acteur McCaul Lombardi schitteren in de nieuwe campagne Defining Moments voor het Italiaanse modehuis Ermenegildo Zegna.

Nike wil een gelijkwaardige wereld

Steeds vaker tonen mensen weinig respect voor andermans cultuur, religie, huidskleur of geaardheid. Reden voor Nike om daar verandering in te brengen, door sporters en fans te inspireren met hun nieuwste release: Equality. De juiste stap, nadat vorige maand bekend werd dat Nike ook al een samenwerking was aangegaan met PeacePlayers International en MENTOR.

Transgender model siert de cover van Vogue Parijs

Transgender en gender fluidity domineert de mode-industrie steeds meer. Wat voor sommige een rare keuze is, is voor andere juist de beste keuze en voor die ene minderheid kan het zelfs een overwinning betekenen. Zoals, de cover van maart van de Franse Vogue, waar de prachtige transgender Valentina Sampaio op schittert.

I AM TOM OF FINLAND

De marketingstrategie voor de film Tom of Finland gaat voorbij aan de clichés van leermijnheren, zonder de traditie tekort te doen.

Alyssa Edwards & Detox krijgen hun eigen spin-off

Rupaul's Drag Race All-Stars II was niet genoeg voor de dames....

Teaser: The Unbreakable Kimmy Schmidt seizoen 3

De eerste beelden van het nieuw seizoen van The Unbreakable Kimmy Schmidt zijn uitgebracht en ze stellen niet teleur. De originele serie van Netflix volgt sinds maart 2015 het leven van Kimmy Schmidt en haar roommate Titus Andromedon, huurbaas Lillian kaushtupper en vriendin Jacqueline Voorhees.

Hiv-positieve man wint Mr Gay Nieuw-Zeeland

Zondag 12 februari vond de jaarlijkse Mister Gay Nieuw-Zeeland verkiezing plaats in Coyle Park, Auckland. Dit jaar deden er weer tien finalisten mee. De 33-jarige Charlie Tredway won. Hij is hiv-positief.

De nieuwe campagne van Diesel: Make Love Not Walls

Met fotografische beelden en een reeks wereldwijde acties haalt Diesel alle mentale en fysieke muren neer die ons scheiden. In de nieuwe campagne draait het om eenheid en liefde.