Welkom bij Winq

maandag 20 februari

Conchita Wurst gaat eraan

Tom Neuwirth, de man achter de wereldberoemde dragqueen Conchita Wurst wil der Wurst achter zich laten en opnieuw beginnen.

Robert De Niro en McCaul Lombardi het nieuwe gezicht van Ermenegildo Zegn-

Twee keer Oscar-winnend acteur Robert De Niro en opkomend acteur McCaul Lombardi schitteren in de nieuwe campagne Defining Moments voor het Italiaanse modehuis Ermenegildo Zegna.

Keegan White is de heetste ingenieur ter wereld

Natuurlijk: Pietro Boselli is een van de heetste mannen op onze aardbodem. Maar kijk ook eens naar Keegan White; ingenieur én armoedebestrijder.

Transgender model siert de cover van Vogue Parijs

Transgender en gender fluidity domineert de mode-industrie steeds meer. Wat voor sommige een rare keuze is, is voor andere juist de beste keuze en voor die ene minderheid kan het zelfs een overwinning betekenen. Zoals, de cover van maart van de Franse Vogue, waar de prachtige transgender Valentina Sampaio op schittert.

Nike wil een gelijkwaardige wereld

Steeds vaker tonen mensen weinig respect voor andermans cultuur, religie, huidskleur of geaardheid. Reden voor Nike om daar verandering in te brengen, door sporters en fans te inspireren met hun nieuwste release: Equality. De juiste stap, nadat vorige maand bekend werd dat Nike ook al een samenwerking was aangegaan met PeacePlayers International en MENTOR.

Alyssa Edwards & Detox krijgen hun eigen spin-off

Rupaul's Drag Race All-Stars II was niet genoeg voor de dames....

I AM TOM OF FINLAND

De marketingstrategie voor de film Tom of Finland gaat voorbij aan de clichés van leermijnheren, zonder de traditie tekort te doen.

Hiv-positieve man wint Mr Gay Nieuw-Zeeland

Zondag 12 februari vond de jaarlijkse Mister Gay Nieuw-Zeeland verkiezing plaats in Coyle Park, Auckland. Dit jaar deden er weer tien finalisten mee. De 33-jarige Charlie Tredway won. Hij is hiv-positief.

Teaser: The Unbreakable Kimmy Schmidt seizoen 3

De eerste beelden van het nieuw seizoen van The Unbreakable Kimmy Schmidt zijn uitgebracht en ze stellen niet teleur. De originele serie van Netflix volgt sinds maart 2015 het leven van Kimmy Schmidt en haar roommate Titus Andromedon, huurbaas Lillian kaushtupper en vriendin Jacqueline Voorhees.

Jack van Will & Grace is nog altijd even blij met zichzelf

Met het negende seizoen van Will & Grace op komst maken de acteurs steeds vaker hun opwachting in talkshows. Deze keer is Sean Hayes aan de beurt, die aan Jimmy Kimmel vertelt hoe blij hij is met zijn rol als Jack.

De nieuwe campagne van Diesel: Make Love Not Walls

Met fotografische beelden en een reeks wereldwijde acties haalt Diesel alle mentale en fysieke muren neer die ons scheiden. In de nieuwe campagne draait het om eenheid en liefde.

Katy Perry is terug! Luister hier haar nieuwe single

Chained to the Rythm is de naam van de nieuwe single van Katy Perry. Op het eerste gehoor is het een pakkende, vrolijke discotrack, maar het lied bevat een onderliggende boodschap.

Peiling: hoe stemmen de gays tijdens de verkiezingen?

TV-zender OUTtv heeft een online poll gelanceerd om de stem van de homogemeenschap van Nederland in kaart te brengen voor de komende Tweede Kamerverkiezingen.

Voor alle Keith Haring-fans: hier zijn bio in stripvorm

Keith Haring was een van de invloedrijkste kunstenaars van de jaren tachtig. Zijn graffitikunst is nog altijd zeer bekend en gewild. Zus Kay Haring heeft nu een stripboek gemaakt waarin ze het leven van haar broer heeft geschetst.

‘George Michael is een van de beste vocalisten ooit’

Elton John heeft in zijn eigen radioshow een eerbetoon gegeven aan George Michael. Hij noemde zijn onlangs overleden collega een goede vriend, maar vooral ook een van de briljantste songwriters ooit.

Foto's: Pietro Boselli poseert voor Bench Body Underwear

's Werelds hotste wiskundeleraar is gevraagd voor een campagne van Bench Body Underwear. Het 28-jarige Italiaanse model showt ondergoed van het Filippijnse merk.