Welkom bij Winq

vrijdag 21 juli

Plan Bier: Fietsen met een slok op

Verwacht in Oudenaarde geen überhippe galeries of types met lange bakkebaarden en moeilijke brillen. Kenmerkend zijn wel de pittige kasseienstroken, legendarische beklimmingen uit de Ronde van Vlaanderen en het vele bier in een omgeving waar ook mooi industrieel erfgoed te vinden is.

Philips vaart ook mee tijdens de Canal Pride

De sterke vertegenwoordiging van het bedrijfs­leven en de overheidsinstellingen tijdens de Gay Pride en Canal Parade is een mooi ding. Het is een teken van voortschrijdende integratie en een groeiend sociaal bewustzijn in de bestuurs­kamers. Zo vaart ook Philips mee, een van de grootste Neder­landse bedrijven met wereldwijde vestigingen en een uiterst divers personeelsbestand.

Prins op de erwt: Alles voor een stevige nachtrust

Van de perfecte slaapkamer, tot het nut van seks voor het slapen: verander van een prins op de erwt in een onverstoorbare droomprins.

Matraswijzer: Zo vind je het (voor jou) perfecte matras

Een goed matras vormt de bodem voor een goede nachtrust (pun very much intended). Hét perfecte matras bestaat echter niet; begin dus niet met die insteek aan de zoektocht. De een houdt meer van stevig, de ander meer van zacht.