Dinner at the Parc: topchefs koken vier dagen de sterren van de hemel

Wil jij eten als een prins? Of nee, als een koning op een historisch landgoed? Dat kan: van 10 tot en met 13 maart op Parc Broekhuizen. Alleen de allerbeste chefs laten hun kunsten zien en proeven.
Dinner at the Parc: topchefs koken vier dagen de sterren van de hemel
Gepubliceerd: 3 maart 2017 16:48

Dit jaar opent het historische landgoed Parc Broekhuizen haar deuren voor een serie unieke culinaire events. Van 10 t/m 13 maart wordt Dinner at the Parc afgetrapt met een vierdaags spektakel, waarbij tien van 's werelds meest vooraanstaande chefs – totaal goed voor 20 Michelinsterren – 4 dagen lang de sterren van de hemel koken samen met Parc Broekhuizens’ eigen topchef Marco Westmaas.

Sterrenchefs
Tijdens Dinner at the Parc staat Marco Westmaas in zijn eigen keuken met een elite team van de meest invloedrijke chefs van over de hele wereld: Heinz Beck***, Paolo Casagrande***, Sven Elverfeld***, Jacob-Jan Boerma***, Martin Klein**, Moshik Roth**, Jannis Brevet**, Dieter Koschina** Matteo Ferrantino en Ian Kittichai. Tijdens dit gastronomisch spektakel, koken zij hun meest exquise signature dishes.

Gedurende deze dagen worden er eveneens meer dan 150 unieke wijnen van 34 verschillende wijnhuizen van over de hele wereld, gepresenteerd door Résidence Wijnen.

Reserveren
Later dit jaar volgen nog meer evenementen op Parc Broekhuizen. Meer weten? Of meteen reserveren? Ga naar Dinnerattheparc.com.