Welkom bij Winq

Fashion + Design

Robert De Niro en McCaul Lombardi het nieuwe gezicht van Ermenegildo Zegna

Twee keer Oscar-winnend acteur Robert De Niro en opkomend acteur McCaul Lombardi schitteren in de nieuwe campagne Defining Moments voor het Italiaanse modehuis Ermenegildo Zegna.

Nike wil een gelijkwaardige wereld

Steeds vaker tonen mensen weinig respect voor andermans cultuur, religie, huidskleur of geaardheid. Reden voor Nike om daar verandering in te brengen, door sporters en fans te inspireren met hun nieuwste release: Equality. De juiste stap, nadat vorige maand bekend werd dat Nike ook al een samenwerking was aangegaan met PeacePlayers International en MENTOR.

Transgender model siert de cover van Vogue Parijs

Transgender en gender fluidity domineert de mode-industrie steeds meer. Wat voor sommige een rare keuze is, is voor andere juist de beste keuze en voor die ene minderheid kan het zelfs een overwinning betekenen. Zoals, de cover van maart van de Franse Vogue, waar de prachtige transgender Valentina Sampaio op schittert.

De nieuwe campagne van Diesel: Make Love Not Walls

Met fotografische beelden en een reeks wereldwijde acties haalt Diesel alle mentale en fysieke muren neer die ons scheiden. In de nieuwe campagne draait het om eenheid en liefde.

Foto's: Pietro Boselli poseert voor Bench Body Underwear

's Werelds hotste wiskundeleraar is gevraagd voor een campagne van Bench Body Underwear. Het 28-jarige Italiaanse model showt ondergoed van het Filippijnse merk.

Gooi toch weg, die versleten onderbroek

Reclame-onderzoekje van Zeeman: 37 procent van de mannen loopt rond in een onderbroek waar de gaten in zijn gevallen. Kinky, denken sommigen, maar de meesten vinden het een afknapper. Wij doen een rondje foto’s van hoe het óók kan.

Ben jij de verleidelijkste man van Nederland?

Christine le Duc is een zoektocht gestart naar de man die er het verleidelijkst uitziet. Volgens het concern moet er ergens in Nederland een man rondlopen die deze titel écht verdient. Misschien ben jij dat wel…

Ook Rimmel komt met mannelijke vlogger als make-upmodel

Rimmel London is het nieuwste cosmeticamerk dat inziet dat niet alleen vrouwen make-up dragen. De 16-jarige vlogger Lewys Ball duikt op in de nieuwste commercial.

Ondertussen in Irak: moderne mannen starten eerste Fashion Club. Foto’s!

Bij Irak denk je niet meteen aan mode, maar een groep mannen probeert dat te veranderen. Ze noemen zichzelf Mr. Erbil en vormen samen ‘Iraks eerste Gentlemen’s Fashion Club’. Mooie foto’s.

Ducati en Diesel werken samen in nieuwe campagne

Een motor die naadloos elementen van het verleden en de toekomst samenbrengt, dat is de Ducati Diavel Diesel. Het is de tweede samenwerking die Ducati met Diesel aangaat.

Nike lanceert nieuwe collectie met skateboardlegende Brian Anderson

Nog geen jaar geleden kwam Brian Anderson uit de kast, waarmee hij de eerste skateboardprofessional was die dat deed. Nike heeft hem nu gestrikt voor zijn nieuwe campagne.

Joe Jonas uit de kleren voor Guess Jeans

Nou, ja, niet helemaal, want om die kleren gaat het nou juist. De jongste Jonas Brother is het uithangbord geworden van Guess Jeans en dat ziet er helemaal niet verkeerd uit.

Iets voor jou, een choker om je nek?

Sommige trends kunnen maar beter in de jaren negentig achterblijven. Of zijn we nu heel ouderwets en staat het best kek, zo’n strakke zwarte choker om je nek?

Wat is nou weer een homosjaal?

Niet omdat het koud is, maar omdat het kan: als we de jongens uit dit filmpje moeten geloven maakt de ‘gay scarf’ een comeback. Maar wat is er nou weer gay aan een sjaal?

Win een Thule Chasm reistas!

Ideaal voor op reis en mega stijlvol. Het Zweedse merk Thule is vooral bekend door hun skikoffers en vergelijkbare producten, maar richt zich nu met haar tassenlijn op de avontuurlijk ingestelde reiziger die gaat voor kwaliteit. Op Winq.nl kun je een mooie duffel reistas winnen!

In deze nieuwe campagne draait alles om oudere mannen

Zijn alleen jonge mannen sexy? Nee, natuurlijk niet. Een nieuwe campagne bewijst dat leeftijd hierin geen enkele rol speelt. Met de hashtag #SmartSexyStrongSilver kan iedereen hieraan mee doen.

Is dit servies misschien iets voor jou?

Men neme een kitscherig bloemetjesbord. Vervolgens teken je er een vies plaatje op en klaar is kees: dit is de werkwijze van Pansy Ass, dat vintage porselein een tweede leven geeft.

De nieuwe Winq is uit! Wat kun je deze keer verwachten?

Alweer de tachtigste editie van Winq is uit. 164 pagina’s dik is-ie, zoals je van ons gewend bent. Op de cover acteur Thomas Cammaert. Maar er is meer, veel meer.

Chivas Regal Ultis: whisky met een rijke geschiedenis

Whiskyliefhebbers opgelet: Chivas Regal komt net voor de kerst met hét cadeau voor op jouw verlanglijstje. In Chivas Regal Ultis komen de vijf belangrijkste single malts uit de geschiedenis van het merk samen.

Hoezo kunnen mannen geen make-up dragen?

19 jaar is de Vlaamse Joppe de Campeneere, en hij houdt wel van een beetje maquillage. Hij blogt over het feit dat hij zich opmaakt. ‘Zonder zou mijn leven zoveel makkelijker zijn.’

Nederlands model schittert in Australische modecampagne

Het Australische kledingmerk Teamm8 heeft een Nederlands model gestrikt voor zijn nieuwe sportlijn ACTIV 8. Het is Robert-Jan van der Houwen. Kijk hem eens poseren!

CordZero: Stofzuigen zonder snoer

Het is officieel een feit: vrouwen stofzuigen beter dan mannen!

We hebben een nieuwe site!

Winq.nl heeft een nieuw jasje aangetrokken. Een groter model bovendien, waarop meer ruimte is voor lekker groot beeld. Gewoon omdat we dat mooi vinden en omdat we in de toekomst nog meer online willen gaan doen.

Amsterdamse bouwvakker tekent modellencontract

Terwijl hij beton stond te storten werd Nicky Libert gespot door een voorbijgangster die hem fotografeerde en het portret online slingerde met de tekst: ‘Wie geeft deze jongen een modellencontract?’