Welkom bij Winq

Travel

Zandvoort wil een eigen Gay Pride

Een Zee Pride, zo je wilt. De gemeente Zandvoort aan Zee is in gesprek met de organisatie van de Amsterdamse Gay Pride. Zo zou er een roze trein moeten gaan rijden tussen de kustplaats en de hoofdstad.

Botenparade Utrecht: deelnemers zijn bekend

De eerste Canal Parade in de stad Utrecht is op zaterdag 17 juni. Zo’n beetje alle inschrijvingen zijn positief beoordeeld. Voor de laatkomers: inschrijven kan nog steeds!

Zin in een blokjesburger? Ga naar dit Lego-restaurant

Brick Burger is de naam van een restaurant dat geheel in lego-stijl is opgetrokken. Niet alleen het interieur, maar zelfs de hamburgers en de broodjes zien eruit als levensechte legoblokken.

Londen krijgt gaybar uit de jaren dertig terug

Leuk nieuws dit: terwijl overal ter wereld gaybars, homokroegen en nichtententen sluiten, komt er in Londen weer even een nieuwe bij. Of eigenlijk een heel oude, want het ooit flamboyante The Caravan gaat weer open.

Mumbai Pride: de mooiste foto’s

Homoseksualiteit is nog altijd officieel verboden in India. Dat weerhield 14.000 mensen niet om de straat op te gaan voor een parade door Mumbai, afgelopen zaterdag.

Meedoen met de Canal Parade? Schrijf je NU in!

De inschrijving voor de Canal Parade van de Amsterdamse Gay Pride is van start gegaan. Zin om mee te doen? Schrijf je in. Dat kan tot 5 februari en daarna volgt er hoogstwaarschijnlijk een loting.

Gaan we met z’n allen naar Spanje deze zomer?

Spanje gaat zich meer richten op gays om reizen naar dat land te promoten. Met speciale tripjes en gay prides willen ze ervoor zorgen dat Spanje dé favoriete reisbestemming wordt.

Minder feesten tijdens de Amsterdamse Gay Pride

De gemeente Amsterdam heeft besloten dat het wel een tandje minder kan met de feesten in de stad. In 2017 moet er minder overlast zijn, dus ook minder evenementen.

De nieuwe Winq is uit! Wat kun je deze keer verwachten?

Alweer de tachtigste editie van Winq is uit. 164 pagina’s dik is-ie, zoals je van ons gewend bent. Op de cover acteur Thomas Cammaert. Maar er is meer, veel meer.

Travel | Vier Kerstmis in de Big Apple

Waarom naar Maastricht of Giethoorn als je ook naar New York kunt? De kerstboom bij Rockefeller Center is opgetuigd, Manhattan is klaar voor de kerst! Check de leukste tips om het beste uit je kerstweekend in de Big Apple te halen.

San Francisco uitgeroepen tot beste reisbestemming voor gays

Zin in een reisje? Ga dan naar San Francisco, want dat is volgens de organisatie van ‘Best of GayCities’ de leukste reisbestemming voor gays. Daarna volgen Berlijn en New York City.

We hebben een nieuwe site!

Winq.nl heeft een nieuw jasje aangetrokken. Een groter model bovendien, waarop meer ruimte is voor lekker groot beeld. Gewoon omdat we dat mooi vinden en omdat we in de toekomst nog meer online willen gaan doen.