reizen

The Real Housewives of Salt Lake City

5 x reizen met de Real Housewives

“It’s like a dollhouse!”

The Real Housewives of Salt Lake City
Gepubliceerd
Leestijd: 2 min

De kibbelende vrouwen in the Real Housewives zijn niet alleen heerlijk om te bingen, maar inspireren ook voor je volgende vakantie. van een motel gerund door een dragqueen in Palm Springs tot een pannenkoekenhuis in Amsterdam: op deze plekken gingen de rijkste huisvrouwen ter wereld je voor.

cancún, mexico

De cast van The Real Housewives of Atlanta bezocht in vakantie hotspot Cancún een van de vele grotten, terwijl ze gekleed leken voor een duur diner in St.Tropez, compleet met kaftans, reusachtige hoeden en ... zonnebrillen. Overnachten deden ze in het El Dorado Royale, een luxe resort in de buurt van de grot. Vanaf 500 euro per persoon te bezoeken, maar daar krijg je wel iets voor terug. Je verblijft namelijk in een all-inclusive resort met maar liefst veertien restaurants (van lokale Mexicaanse gerechten tot pizza's) en een afgelegen strand van meer dan 1,5 kilometer. Ook is er een luxe spa, en kun je er leren duiken of, zoals de dames uit Atlanta deden, heel veel selfies maken in de bij je kamer inbegrepen overdekte privéhottub.

The Real Housewives of Atlanta
The Real Housewives of Atlanta

amsterdam, nederland 

The Real Housewives of Beverly Hills
The Real Housewives of Beverly Hills

Een van de bekendste Housewives-ruzies ooit, speelde zich af in restaurant WERCK in Amsterdam, vlak achter de Westermarkt. Lisa Rinna schoot daar keihard uit haar slof tegen Kim Richards, smeet een glas in haar gezicht en maakte haar uit voor ‘Beast’, omdat Kim roddels over haar echtgenoot verspreidde. Vlak daarna sloot dit Amsterdamse etablissement haar deuren. Een causaal verband is nooit aangetoond, maar wij hebben zo onze vermoedens. Een plek waar je gelukkig nog wél naartoe kunt voor een dosis Housewives is Upstairs Pancakes in het centrum van Amsterdam, dat bekendstaat als het kleinste pannenkoekenrestaurant van Europa. Tijdens de aflevering in Amsterdam, met onder andere de Nederlandse Yolanda Hadid, verbleven de dames in het prachtige Hotel de L’Europe, waar je voor ongeveer 500 euro per nacht een kamer boekt.

The Real Housewives of Beverly Hills
The Real Housewives of Beverly Hills

palm springs, usa

“It’s like a dollhouse!”, gilt influencer Angie Katsanevas als ze Trixie Motel binnenwandelt. En dat terwijl ze eigenlijk helemaal niet welkom was bij het vriendinnenweekend in The Real Housewives of Salt Lake City. Je raadt het al: dat leverde gedoe op. De rijke vrouwen uit dit gelovige gebied (mormonen!) brengen een bezoek aan Trixie Motel in Palm Springs. Dit zuurstokroze poppenparadijs werd geopend door dragqueen Trixie Mattel, heeft een groot zwembad en themakamers met zoveel portretten van de drageigenaresse dat je zou denken dat ze een koningin is. Twee van onze favoriete vertrekken zijn de Atomic Bombshell Room, met een kosmisch thema, en de Oh Honeymoon suite, met jarenzeventig thema. Een nachtje blijven slapen in dit motel kost je ongeveer 400 euro per nacht. Wees er wel snel bij, want dit jaar is al bijna volgeboekt.

The Real Housewives of Salt Lake City
The Real Housewives of Salt Lake City

amerikaanse maagdeneilanden

The Real Housewives of NewYork City
The Real Housewives of NewYork City

Sinds de cast van The Real Housewives of New York City in 2009 de Amerikaanse Maagdeneilanden bezocht, staan deze bij sommigen ook wel bekend als Scary Island. Ruzies volgden elkaar op en vastgoedmakelaar Kelly Bensimon, kreeg een zenuwinzinking. Zij bedacht vervolgens de naam Scary Islands om aan te geven dat ze een rottijd had. De Amerikaanse Maagdeneilanden zijn een tropisch paradijs zoals je ze vroeger zou tekenen en je gaat er dan ook heen voor de hagelwitte stranden, palmbomen en het helderblauwe water. Overnachten kan in Presidio del Mar, daar hangt wel een prijskaartje van 4000 euro per nacht aan.

The Real Housewives of NewYork City
The Real Housewives of NewYork City

phuket, thailand

In 2021 brak er een nieuw hoofdstuk aan voor de beroemde huisvrouwen: The Real Housewives Ultimate Girls Trip. Een soort All Stars-versie van het programma waarin dames uit verschillende seizoenen samen op reis gaan. Acht van hen pakten het vliegtuig naar Thailand. Wij genoten vooral van de fotogenieke omgeving. Zo verbleven ze in Villa Aye in Phuket. De kamers hebben badkamers met uitzicht op zee. Daarnaast is er een infinity pool en kun je een massage in de tuin boeken. Dat kost je wel 3500 euro per nacht. Om het helemaal af te maken, dineer je in restaurant Black Ginger, waar traditionele Thaise gerechten op het menu staan.

The Real Housewives Ultimate Girls Trip
The Real Housewives Ultimate Girls Trip

Alle seizoenen van the Real Housewives zijn nu te streamen op Hayu.

Powered by Labrador CMS