winq ♥︎ loves

Met deze gellak stickers maak je jouw nagels helemaal klaar voor Pride

Maniac Nails x Winq Pride-collectie

Mitch Wolterink en Ridder van Kooten
Leestijd: 1 min

Met de eenvoudig aan te brengen Pride-gellak stickers van Maniac Nails x Winq maak jij je nagels helemaal klaar voor de Pride-zomer.

De in Nederland ontwikkelde gellak stickers van Maniac Nails breng je binnen 20 minuten aan en ze blijven minstens 14 dagen lang zitten, zonder te chippen. Geen stress: als je ze eerder wilt verwijderen, kan dat op een gemakkelijke manier, zonder je nagels te beschadigen, met behulp van een houten stokje en wat druppels nagelriemolie. Waarom zou je nog oldskool gellak uit een flesje gebruiken?

Maniac Nails x Winq Pride-collectie.
Maniac Nails x Winq Pride-collectie.

Mensen met grote nagels hebben het probleem dat veel gellak stickers niet passen, ook daar brengt Maniac Nails verandering in. Zij zijn het eerste nagelmerk van Europa dat gellak stickers maakt voor iedereen, dus ook voor mensen met grotere nagels. Maniac heeft meer dan 150 verschillende designs in hun manicurecollectie. 

winq x maniac pride-collectie

Samen met Winq ontwikkelde Maniac vrolijke pride-manicures in twee verschillende varianten. De eerste, Pink Power is fel roze met subtiele stippen op de duim. De ander, Spectrum, is een neutrale BIAB (Builder in a Bottle)-manicure waarin de Pride Progress-vlag subtiel aan de randen van de nagel is verwerkt. Een deel van de omzet van de verkochte Pride-sets gaat naar Genderpraatjes, een hulplijn waar jongeren van 12-25 terecht kunnen met prangende vragen over (hun) gender.

Bekijk de Maniac x Winq Pride-collectie in de slideshow hieronder en bestel ze (24 euro per set) via maniac-nails.com.

MUAH: Clayton Leslie | Styling: Pedro Dias

Bella en Roos voor Maniac Nails x Winq
Bella en Roos.
Ken Doll voor Maniac Nails x Winq
Ken Doll.
Ken Doll voor Maniac Nails x Winq.
Ken Doll.
Mitch Wolterink en Ridder van Kooten voor Maniac Nails x Winq.
Mitch Wolterink en Ridder van Kooten.
Bella voor Maniac Nails x Winq.
Bella.
Powered by Labrador CMS