Adele wijst fan terecht na nare Pride-opmerking: “Ben je helemaal besodemieterd?!?”

Al blijkt het achteraf nét even anders te zitten...

Leestijd: 1 min

Tijdens haar concert in Las Vegas heeft Adele uitgehaald naar een bezoeker die iets naars riep over Pride. De zangeres bedacht zich geen moment en gaf hem de volle laag. “Als je niks te zeggen hebt, hou dan gewoon je kop, oké?”

Zaterdag 1 juni ging in de Verenigde Staten de jaarlijkse Pride-maand van start. Toen Adele daar tijdens haar concert in Las Vegas aan refereerde, vond een bezoeker het nodig om ‘Pride sucks’ door de zaal te roepen.

gejuich en gejoel 

In een kort filmpje dat online is gezet, is te zien hoe Adele zich geen moment bedenkt en hem direct aanspreekt. “Ben je naar mijn show gekomen om te zeggen dat Pride sucks? Ben je helemaal besodemieterd? Doe niet zo f•cking belachelijk! Als je niets aardigs te zeggen hebt, hou dan gewoon je kop, oké?”

Te zien is hoe de zaal haar bijvalt met gejuich en gejoel. Waarna Adele weer in haar gezellige kletsmodus schiet. Hier de beelden!

Update: uit andere beelden blijkt nu dat de bezoeker in kwestie helemaal niet 'Pride sucks' heeft geroepen. Het zit net even anders: de bezoeker riep 'work sucks' in een reactie op een speech van Adele. Afijn, toch leuk om te horen dat Adele het keer op keer opneemt voor de lhbtiq+-community.

Powered by Labrador CMS