Change Station op Amsterdam Centraal

Amsterdam Centraal opent feestelijke kleedruimte voor iedereen die naar de Canal Parade gaat

Gepubliceerd
Leestijd: 1 min

Station Amsterdam Centraal opent tijdens de Canal Parade op zaterdag 3 augustus de Change Station. Hier kun je jezelf omkleden en/of van make up (laten) voorzien, er is een garderobe en je kunt er terecht om je van make-up te ontdoen voor je aan je terugreis begint.

Voor veel bezoekers vanuit het hele land begint Pride Amsterdam op Station Amsterdam Centraal. Iedereen is welkom in de Change Station: zowel de doorgewinterde Pride bezoeker, als bezoekers voor wie het allemaal nog nieuw is.

paradijsvogels

“Tijdens de Pride kan iedereen dragen wat hij wil, maar niet iedereen voelt zich comfortabel om in uitbundige queer of vol drag- of fetish ornaat vanaf huis te vertrekken. Ik ben trots dat ik ook dit jaar deze paradijsvogels van harte welkom mag heten in de Change Station op Amsterdam Centraal. Ze kunnen zich daar klaarmaken voor een feestelijke dag waarop we onze diversiteit vieren”, aldus Rene Wubs, stationsmanager station Amsterdam Centraal. 

hulp vanuit het hele station

Dit jaar is er hulp gekomen vanuit het hele station: zowel medewerkers van voor als achter de schermen op het station zetten zich in voor de organisatie. Etos, die een vestiging heeft op Amsterdam Centraal, verzorgt zelfs een make-up bar en professionele visagisten en nagelstylisten die iedereen extra mooi maken. 

Er zijn machinisten, servicemedewerkers en winkelmedewerkers die vrijwillig te hulp schieten om iedereen een warm welkom te geven. En ook HEMA, PhotoMe en Simon Lévelt helpen mee om de Change Station feestelijk in te richten. 

uitgebreide make-upsessie 

Bezoekers die dromen van een pride look waar een professionele make-up artist voor nodig is, maken kans op een uitgebreide make-upsessie. Zij worden tussen 09.00 en 11.00 uur voorzien van hun mooiste pride look door een professionele make-up artist in de Change Station. Meer informatie is te vinden op het Instagram-account van station Amsterdam Centraal @AmsterdamCS.

De Change Station is te vinden bij de centrale hal aan de Centrumzijde van het station.
Openingstijden: 08.00 – 24.00uur.
Toegang is gratis.

Powered by Labrador CMS