Nieuwe site

Als je door de nieuwe site heen klikt, zie je dat de meeste functies in een compleet nieuw design zijn teruggekeerd. Een belangrijke vernieuwing is de messenger, die nu voor iedereen realtime te gebruiken is. Ook is op de nieuwe site beeld een belangrijkere rol gaan spelen. Je zult dit merken bij de artikelen maar ook op je eigen profiel.

 

De basisfuncties zijn en blijven voor iedereen gratis

Voor de nieuwe site zijn we opnieuw naar de tekentafel gegaan om te kijken wat de belangrijkste onderdelen van Gay.eu zijn: de basisfuncties. Deze basisfuncties zijn het aanmaken van een profiel, uploaden van foto’s, het lezen van artikelen en het versturen en ontvangen van berichten met andere gebruikers. Deze basisfuncties vallen onder Gay.eu Basic. Gay.eu is én blijft gratis voor iedereen.

 

Goldmembership wordt Gay.eu Membership

Daarnaast is er nu ook Gay.eu Member, dat het Goldmembership van de oude website vervangt. Members gebruiken de site zoals deze bedoeld is: met een volledig Message Center, al je laatste bezoekers, de incognito-functie, expliciete foto’s, uitgebreid zoeken en de mogelijkheid om banners uit te schakelen!