Britney Spears documentaire ontroerend? | Rebecca geen popstar  | Het blad Paul... | Lindsay nog steeds bezet | En nog veel meer...!

Britney als kijkcijferbommetje

For the record, de documentaire over Britney Spears werd woensdagavond op RTL 4 uitgezonden en trok 750.000 kijkers. In de veelbesproken docu kwam Miss Spears zelf aan het woord om te praten over de moeilijke periode die ze vorig jaar doorging en haar dagelijks leven, dat elke dag weer wordt verziekt door minstens 20
paparazzi-mannen die haar volgen van huis naar auto, van auto naar werk, van werk naar auto, van auto naar winkel. Overal.

Britney, alles komt goed

Ik was daadwerkelijk ontroerd en nadat ik haar hierover hoorde vertellen, wilde ik haar vooral in de armen nemen en zeggen dat het allemaal goedkomt. Arme Britney. Voor iedereen die de documentaire heeft gemist: hier kan je hem terugvinden.

Overigens vertelden wij laatst dat Britney zou optreden in een bekende nachtclub in Londen, op haar eigen verjaardag. Helaas pindakaas voor iedereen die erheen is gegaan: BritBrit bleef lekker op haar kleedkamer en heeft niet meer opgetreden die avond! Waarom zou ze ook, haar nieuwe album Circus is het beste wat haar is overkomen, ze kan met pensioen!

Lindsay blijft bezet

Lindsay Lohan is niet single; zij en haar mannelijke vriendinnetje zijn nog steeds dik met elkaar. Nadat de twee meerdere malen kibbelend zijn gespot, kwamen er steeds meer roddels over een eventuele relatiebreuk. Zo zou Lindsay Lohan weer aan de man zijn en het weer doen met ex-vriendje Calum Best. Allemaal dus niet waar.

Rebecca Loos, Hollands glorie

Rebecca Loos is lekker bezig, maakte ze ons eerst allemaal stikjaloers door lekker in de onderbroek van David Beckham te klimmen, nu wil ze opeens flink aan de gang met Dannii Minogue. Jawel, het zusje van. In een interview, waarbij overigens ook haar naaktfoto's bij werden geplaatst (ze is ook zo classy hè, die Rebecca van ons) biechtte ze dit op. "Ik fantaseer niet over Cheryl (Cole, van meidengroep Girls Aloud). Ze is niet mijn type. Ik hou wel van meisjesachtige vrouwen. Dat is zij wel, maar toch val ik niet op haar. Ze is te meisjesachtig en te mager. Ze is heus wel mooi, maar ik duik toch liever in bed met Dannii."

Paul.
En Dinand. Youp. Linda. en Matthijs.

Nog even een kleine update over Paul de Leeuw. Onlangs liet ik al weten dat de ronde duizendpoot bezig was met het ontwikkelen met een blad. Nou dat blad gaat er komen hoor, maar tegelijkertijd lijkt het droevig gesteld met de inspiratie van Paul de Leeuw. Zijn blad schijnt namelijk Paul  te gaan heten. Linda, Youp, DInand, Matthijs anyone?

Gordon, je bent niet welkom!

Ook al is het een karige nieuwsweek, we kunnen altijd terugvallen op Gordon. Hij zorgt er namelijk altijd voor dat er wel iets over hem te lezen is. Zo is hij nu weer eens niet welkom op iemands begrafenis. Zijn ex-manager Belinda Anholt is namelijk overleden en haar nabestaanden vinden dat Gordon niet op haar uitvaart mag verschijnen. Hij zou namelijk al jaren hebben geweten dat ze ziek was en jaren niets van zich hebben laten horen. Boontje komt om zijn loontje, hè?

Ons aller Rebecca (niet Loos)

Ik moet er nog minstens één keer iets over schrijven. Rebecca, die afgelopen vrijdag uit Popstars werd gekickt (voor mij reden genoeg om dat programma nu gewoon niet meer te kijken) heeft op nationale tv opgebiecht wat voor een spannend seksleven wel niet heeft. En als ik dat zo hoor moet ik toch echt eens bij mezelf ten rade gaan.... Kijk hier naar het filmpje

Een echte diva


En dan nu iets waar alle Mariah's, Beyoncé's, Britney's, Madonna's en Kylie's (en jij al helemaal Lady Gaga!) iets van kunnen leren!Tina Turner. I rest my case.

Lekkertje

En dan tot slot het lekkertje van de week. Deze keer weer een meisje. En nee geen vrouw - maar een echt meisje. Keira Kneightley vind ik een echt meisje, en niet alleen om haar subtiele voorgevel maar om haar gehele uitstraling. Hoewel ik zelf meer van de Scarlett's van deze wereld ben, heb ik uit betrouwbare bron vernomen dat Keira best populair is.

Bedankt voor de tip! En kijk hieronder naar Keira...Carmen