Madonna had begin jaren '90 'Dita', een sexy sm-stoeipoes. Mariah Carey vocht op een openbaar toilet met haar creatie 'Bianca', Tori Amos ontwikkelde zelfs vier types voor haar meest recente album American Doll Posse en Janet Jackson greep de kans zelfs aan om als 'Damita Jo' te zingen over de vochtigheidsgraad van haar vajayjay.

Bekende knallers
Onder het motto ‘een schizofreen is nooit alleen’ heeft Beyoncé nu het dubbelalbum I Am... Sasha Fierce uitgebracht. Op de eerste disc staan de vertrouwde Beyoncé knallers die je van haar gewend bent: veel geëmotioneerde uithalen, liedjes over verloren liefdes enzovoorts. Maar de remmen gaan pas echt los op het tweede schijfje, als haar alter ego 'Sasha Fierce' het roer overneemt.

¡Hola!
We kennen Single Ladies, de hit die bij bepaalde jongens de behoefte oproept om (al dan niet in de sneeuw) in een badpak of stringetje voor een webcam te gaan rondhuppelen. Hoogtepunt is het nummer Radio, een eerbetoon aan het electronische snufje dat Beyoncé nooit in de steek laat. Binnenkort ook het hele album in het Spaans, met verwachtte titels als Si Yo Fuera Un Chico, Videófono en (You Had Me At) ¡Hola!, ofzo.

Beyoncé staat 2 mei 2009 in de Rotterdamse Ahoy. Voorverkoop start aanstaande zaterdag.

MartijnT

Winnen!
Wil je Beyoncé's nieuwe album ook in huis? Dat kan! GAY.NL mag een aantal exemplaren van de deluxe editie (met extra tracks!) van I Am... Sasha Fierce verloten. Wil je kans maken? Mail dan naar win@gay.nl o.v.v. 'Beyonce' en laat ons weten wat de naam zou zijn van jouw eigen alter ego. Originaliteit wordt beloond!

Vergeet niet je profielnaam en volledige adres mee te mailen!
Let op: je kunt inmiddels niet meer winnen. Met de winnaars is contact opgenomen.

Let op: GOLD-members krijgen voorrang! Nog geen GOLD-member? Klik hier voor info!

Single Ladies (Put A Ring On It) maar dan anders: