In het nummer vind je o.a. een interview met Hans Cornelissen. Vroeger zat half Nederland iedere week aan de buis gekluisterd toen hij speelde in de comedyserie Zeg 'ns Aaa, tegenwoordig produceert hij musicals. Zo ook de musical Cabaret, die momenteel door heel Nederland tourt. Gay&Night geeft kaartjes weg!

Daarnaast is er aandacht voor Super Model, de Musical. Een fantasieprikkelende theatervoorstelling vol geweldige muziek, fantastisch acteerwerk, spetterende dans, prachtige couture, emotie en humor. Kortom: alles over de wereld van modellen, mode en high society.

Verder vind je in de nieuwe Gay&Night een langere versie van het artikel over de nieuwe omroepers op OUTTV. Een Gay&Night verslaggever draaide tijdens de opnamedagen mee en mocht zelf ook voor de camera plaatsnemen. Daarnaast natuurlijk alles over Pink Christmas (inclusief kortingscoupons!), de agenda t/m eind januari, recensies, een reisartikel over Malta en nog veel meer!

Gay&Night Magazine is gratis verkrijgbaar bij ongeveer 250 adressen in Nederland, Antwerpen en Brussel. Daarnaast is Gay&Night te koop bij de betere boekhandel.