GAY.NL heeft inmiddels bijna 90.000 leden en dat aantal groeit nog dagelijks. Vanaf deze plek willen we alle leden van GAY.NL en GAY.EU (ja, jou ook!) bedanken voor hun steun, berichten op het forum, reacties op artikelen en feedback op de site.

Nieuws
2008 was ook een druk jaar qua homonieuws. Daarnaast waren zowel de Amsterdamse Gay Pride als de Mister Gay Netherlands-verkiezing groter dan ooit. Diverse homo-iconen zoals Kylie Minogue, Madonna en Dolly Parton deden ons land aan voor concerten en we namen helaas afscheid van o.a. Benny Neyman, Vera Springveer en Percy Irausquin. Al met al een roerig jaar, dat op spetterende wijze werd afgesloten met Pink Christmas; een kerstspektakel in de Nederlandse hoofdstad. Kortom: een mooi jaar met veel gebeurtenissen en ontwikkelingen.

In 2009 zal dat niet minder worden. We zetten zelf alvast ons beste beentje voor om in het begin van het nieuwe jaar een spiksplinternieuw GAY.NL neer te zetten, waardoor onze gebruikers nóg beter met elkaar in contact kunnen komen.

Een
Gelukkig 2009!