En de ex van Madonna heeft het er, volgens vele critici zo goed van af gebracht, dat hij nu geëerd wordt op het Internationale Film Festival van Palm Springs. Daarnaast is Penn ook nog eens getipt als kansmaker op een Oscar voor zijn rol als de vermoorde homo.

Nu de Oscar-gekte weer los begint te barsten, haalt acteur Mickey 'plastische chirurgie is helemaal mijn ding' Rourke flink uit naar collega Sean Penn.

In een smsje aan een Hollywood-insider schrijft hij "Luister, Sean en ik zijn al heel lang bevriend maar ik geloofde niets van zijn performance. Ik vond zijn acteerprestatie maar middelmatig, zeker gezien hij één van de meest homofobe mensen is die ik ken". Sean Penn zelf leek echter geen problemen te hebben met het zoenen van de knappe James Franco.

Volgens Rourke's woordvoerder is het allemaal onzin en is er helemaal geen sprake van jaloersheid.

Castro Street

Milk, van Gus van Sant, is in Nederland nog niet uit maar vanaf 22 januari 2009 kunnen wij naar het verhaal van de openlijk homoseksuele burgemeester van Castro Street (dé homobuurt) in San Francisco kijken. Harvey Milk werd op 27 november 1978 neergeschoten.

De documentaire The Times Of Harvey Milk, waar de film voor een groot deel op gebaseerd is, ligt vanaf 10 februari in de winkel.

Kijk hieronder naar de trailer van de film.