Maggiore schreef het boek 'What if everything you thought you knew about aids was wrong?' en was oprichter van Alive & Well Aids Alternatives, een actiegroep die, bot gezegd, 'de ware aard van hiv en aids ontkent'.

Dochter

In 2005 stierf haar dochtertje van 3, Eliza, aan een longontsteking en dus indirect aan de gevolgen van aids. Maggiore weigerde namelijk om medicijnen te slikken en gaf haar dochtertje gewoon borstvoeding, waardoor zij ook besmet raakte met het virus. De politie van Los Angeles en het bureau Jeugdzorg van die stad hebben Maggiore nog een tijd in de gaten gehouden maar uiteindelijk is haar niets ten laste gelegd omdat Christine haar dochter wel regelmatig naar de dokter bracht.

          

Rectificatie

Toen de Times een artikel over de dood van haar dochter publiceerde heeft ze een boze brief gestuurd en gevraagd of de brief gepubliceerd mocht worden. De redactie weigerde dit echter. "Als de feiten in een artikel niet kloppen willen wij dit best rectificeren. In dit geval is dat niet nodig."

Maggiore bleef de gevaren van hiv ontkennen. Vaak wees ze dan op de gezondheid van haar man, regisseur Robin Scovill, waar ze onbeschermde seks mee had maar die geen hiv had. Uiteindelijk is ze toch slachtoffer geworden van de ziekte.