Hij praat o.a. over zijn homoseksuele (en kennelijk nóg fijnere) broer, shirtloze fotoshoots en waarom hij liever niet naar gaybars gaat.

Over z'n shirtloze foto's (en vooral de fotoshoot uit 2004 voor het tijdschrift Flaunt)
"Ik heb geen moment geaarzeld toen ze me vroegen of ik mijn shirt uit wilde doen, maar mijn huidige pr-dame zou helemaal gek worden als ik vandaag de dag weer zo'n shoot zou doen. (...) Zij zegt altijd dat je zo stijlvol mogelijk moet zijn als je jezelf probeert te promoten. Jezelf uitkleden en insmeren met olie is niet per sé de beste manier om dat te doen, vindt ze. Uiteindelijk maakte het me toen eigenlijk niets uit en nu nog steeds niet."

Over zijn homoseksuele broer
"Mijn broer lijkt een beetje op me, maar hij is wat langer en iets gebruinder dan ik. Het is een erg fitte jongeman. Geloof me, hij valt erg in de smaak. (...) Ik ben down met de gays. Ik ga veel met mijn broer en z'n homovrienden om, ze zijn fucking hilarisch, de grappigste mensen die ik ken. Ze hebben me weleens gevraagd om mee te gaan naar een homobar, maar daar moet ik helaas echt de grens trekken. Dan wordt er ongetwijfeld een foto van me gemaakt, die in alle bladen wordt gepubliceerd, en voor je het weet is er voor de rest van mijn leven een gerucht dat ik stiekem homo ben."

Over de coming out van z'n broer
"Hij was ontzettend nerveus. Hij heeft het eerst aan mijn moeder verteld, toen onze zus, en toen pas aan mij. We zaten op mijn hotelkamer in New York wat biertjes te drinken, raakten heel erg in gesprek en toen heeft hij het verteld. Ik ben zo blij dat hij dat gedaan heeft. Het zal niet makkelijk voor hem geweest zijn, maar we zijn sowieso vrij liberaal opgevoed. (...) Volgens mij wilde mijn moeder het liefst dat al haar zoons homo zouden zijn, nu heeft ze er gelukkig eentje."

Over zijn ene travestie-ervaring, toen hij samen met Milo Ventimiglia (uit Heroes) in de tv-serie Opposite Sex het nummer I Will Survive ten gehore bracht
"Weet je wat nog het ergste was? Milo en Kyle Howard waren de lelijkste travestieten die ik ooit gezien had! Ik zag er nog wel redelijk uit. Ik was best nog een aantrekkelijke vrouw. Het was afschuwelijk om vanuit de make-up trailer naar de set te lopen. Ik werd van top tot teen bekeken, er werd naar me gefloten enzo. Het kwam erg respectloos op me over. Toen realiseerde ik me een klein beetje hoe vrouwen zich moeten voelen.

UPDATE: Op verzoek: een foto van Scott Evans (toen hij een klein rolletje in de tv-serie Fringe had)!