Daarnaast een double feature over Istanbul. Allereerst een reisartikel met daarin alles wat je wilde weten over deze stad vol contrasten. Voor iedereen die het wat dichter bij huis zoekt is er een uitgebreid artikel over de tweede editie van Pink Istanbul, het evenement dat homo, hetero, dans, muziek, kunst en Amsterdam en Istanbul met elkaar verbindt. De tweede editie van Pink Istanbul wordt wederom gehouden in Paradiso in Amsterdam.

Verder vind je in de nieuwe Gay&Night een artikel over omgaan met hiv. Het beeld dat de media van hiv geeft is wat schizofreen; aan de ene kant wordt benadrukt dat het nog steeds een levensbedreigende ziekte is -om mensen over te halen toch vooral condooms te gebruiken-, aan de andere kant mogen mensen die ondanks hun hiv-infectie een redelijk normaal leven leiden niet worden gestigmatiseerd. Hoewel het virus met medicatie kan worden teruggedronken tot een bijna onwaarneembare hoeveelheid, is het nog steeds niet te genezen.

Tenslotte natuurlijk een verslag van Pink Christmas, de agenda t/m eind februari, recensies, een party report over De Pink in Den Bosch en nog veel meer!

Gay&Night Magazine is gratis verkrijgbaar bij ongeveer 250 adressen in Nederland, Antwerpen en Brussel. Daarnaast is Gay&Night te koop bij de betere boekhandel.