"Ik vind het onbegrijpelijk", vertelde Paul aan RTL. "Dat je mijn humor niet deelt, okee. Maar dat je de techniek achter deze film niet ziet. Dat vind ik echt schandelijk!"

Paul sprak in het tv-programma De Wereld Draait Door al eerder over zijn bewondering voor het werk dat werd geleverd door mensen als cameraman Rolf Dekens, die eerder o.a. aan de film Vet Hard werkte, en de visual effects van Dennis Kleyn van het bedrijf Planet X FX, die eerder de film De Scheepsjongens van Bontekoe van visuele effecten voorzag.Geen Wit Licht
De van origine presentator hoopt dat het grote publiek de film wél leuk vindt. En dat het geen gevalletje Wit Licht wordt. Door deze film werd namelijk nog eens duidelijk hoe slim het was geweest als Marco Borsato gewoon was blijven zingen. Hopen dat Paul het dus beter doet. "En als dat niet zo is, beloof ik u dat ik nooit meer een film zal maken", aldus Paul de Leeuw.

Spion van Oranje, die door Tim Oliehoek werd geregisseerd, is vanaf aankomende donderdag in de bioscopen te zien. Kijk hieronder naar de trailer.