Kevin is niet alleen de jongste van de genomineerden, hij is ook nog eens de enige openlijk homoseksuele kandidaat. Hij is nu al een (assistent) accountant waar ze bij PwC trots op kunnen zijn. Hij werd uit 2100 potentiele kandidaten verkozen tot Young PwC'er van het jaar en dingt nu ook nog eens mee naar de landelijke titel waarin genomineerden van deelnemende bedrijven het tegen elkaar opnemen.  

        

Gay Network
Kevin was o.a. nauw betrokken bij het oprichten van het Gay & Lesbian Network binnen zijn bedrijf. Company Pride en COC Nederland steunen de nominatie van Kevin de Wolf. ‘Ik vind vooral Kevin’s openheid een goede reden om zijn kandidatuur te steunen’, zegt Paul Overdijk, voorzitter van Company Pride.

Publiek
Hij moet het nu vooral hebben van de publieksstemmen. Zo is 50% van de uitslag afhankelijk van het publiek. Ook het COC staat achter De Wolf. ‘Een stem op Kevin is een stem op iemand die niet bang is om buiten de gebaande paden te treden en zijn nek uit te steken. Daarnaast is een stem op Kevin een blijk van support voor al die bedrijven die een actief diversiteitsbeleid voorstaan’, zegt Wouter Neerings, voorzitter van COC Nederland.

Stimuleren
De Young Professional of the Year Award wordt elk jaar uitgereikt. Genomineerden beschikken over minstens 1 jaar werkervaring, blinken uit in kennis en daadkracht en hebben een ruim draagvlak binnen hun organisatie voor hun nominatie. Het doel van de uitreiking is ook om jonge, ambitieuze mensen van verschillende bedrijven met elkaar in contact te laten komen en hen te stimuleren.

Nieuwsgierig geworden naar Kevin en wil je hem steunen? Kijk hier voor meer informatie. Kijk hieronder naar het filmpje waarin Kevin zichzelf voorstelt.