Over Jonathan Knight, die samen met zijn broer Jordan onderdeel uitmaakt van New Kids On The Block, hadden we al een tijdje onze vermoedens. Hoewel hij nooit een groot coming-out interview heeft gedaan zoals bijvoorbeeld Lance Bass van 'NSYNC, schijnt hij niet bepaald een geheim te maken van zijn homoseksualiteit.

Liefde op het eerste gezicht
In het Amerikaanse roddelblad The National Enquirer (denk Privé/Story/Weekend, maar dan trashier) zijn foto's opgedoken van een zoenende Jonathan. Het Braziliaanse model Kyle Wilker, een 27-jarige jongen die zegt Jonathans ex te zijn, praatte met het roddelblad over hun relatie. Volgens Wilker zijn de twee elkaar tegen het lijf gelopen tijdens een vakantie en was het liefde op het eerste gezicht.

Goede vriend
Van Jonathan is bekend dat hij regelmatig paniekaanvallen heeft. Tijdens de vele jaren dat de boyband op non-actief stond leidde hij een teruggetrokken leven. Wilker bevestigt in de Enquirer het betrekkelijk rustige leventje van Knight, en voegt daaraan toe dat Knight het liefste thuis op de bank een filmpje kijkt. De relatie ging uiteindelijk over in een vriendschap. Ongetwijfeld een hele goede vriendschap, aangezien Knight nu (waarschijnlijk voor een vergoeding) zijn verhaal doet in het Amerikaanse roddelblad.

MartijnT