Als we momenteel één ultieme allesverbindende opper-faghag zouden moeten aanwijzen, dan is dat ongetwijfeld Lily Allen. Ze lijkt zelf in ieder geval alvast auditie te doen met het nummer Fuck You van haar nieuwste album, waarin ze zingt You say it’s not OK to be gay/ Well I think you’re just evil. Oh ja, want ze komt ook nog voor je op als dat nodig is. Verder zegt de titel van een recent b-kantje, Fag Hag, eigenlijk al genoeg.

Tekstueel veel actie
Maar het door Greg Kurstin (van The Bird & The Bee, waar we al eerder over schreven) geproduceerde album gaat veel verder dan alleen maar homo-emancipatie. Een ex krijgt er in het nummer Not Fair bijvoorbeeld flink van langs omdat hij veel te snel klaarkomt. Ook praat ze over een leven in de spotlight (The Fear), hoe iedereen tegenwoordig aan de drugs lijkt te zijn (Everyone's At It), wat god zou vinden van de huidige staat waarin de wereld verkeert (Him) maar ook gewoon over afhaaleten (Chinese).

Tekstueel gezien is er dus veel actie op Allen’s tweede album, maar in muzikaal opzicht is It’s Not Me, It’s You ook een pittig plaatje met pakkende melodiëen en hippe arrangementen. We vinden hem stiekem zelfs beter dan zijn voorganger! Kortom: als Lily Allen zo doorgaat moeten we als gemeenschap maar eens een troffee aan haar uitreiken of zo.

MartijnT


GOLDgift
It's Not Me, It's You is de nieuwe GOLDgift! Iedereen die nú GOLDmember wordt voor een jaar en een mailtje stuurt aan goldmember @ gay.nl (spaties even weghalen), ontvangt binnenkort het Lily Allen-album thuis. Let op: zolang de voorraad strekt, op=op, weg=weg! Dus wees er snel bij!

Wat maakt een GOLDmembership ook alweer zo leuk?
  • Altijd al willen weten wie er drie keer per dag op je profiel kijkt maar je nooit aan durft te spreken? Bekijk de laatste 26 bezoekers van je profiel!
  • Weet je even niet meer welke Mariah Carey songtekst jouw diepste gevoelens momenteel het beste weergeeft? Als GOLDmember kun je eindeloos variëren met kleuren, lettertypes en –groottes en zelfs met html! Bovendien mag je véél meer foto's plaatsen!
  •  Word je om de dag aangesproken door dezelfde persoon die benieuwd is of je vandaag wél met hem wil daten? Gebruik de 'Negeer' knop voor een beetje rust in je leven!
  • GOLDmembers maken regelmatig kans op extraatjes! Gastenlijst plekken voor feestjes, CD's (onlangs verlootten we nog albums van Beyoncé, Ladyhawke en The Bird & The Bee!) en andere hebbedingetjes (het immens populaire Lady GaGa pokerspel!)
  • Ben je even helemaal de draad kwijt en wil je weten met die je recentelijk berichten hebt uitgewisseld? Je laatste berichten staan op een overzichtelijke pagina gegroepeerd.
  • Heb jij ook geen zin om constant de webcamjongens onder je vriendenlijst te zien of wil je GAY.NL gewoon op kantoor of op een gezamenlijke computer aan kunnen hebben, dan kun je als GOLDmember de pornobanners uitschakelen.
En nog veel meer! Voor nog geen 5 euro per maand heb je al een verguld profiel! Klik hier om je voor een jaar aan te melden, en stuur vervolgens een mail naar goldmember @ gay.nl! Nogmaals, deze actie is zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij!