Beide acteurs waren vanaf het begin van de serie van de partij. Volgens geruchten zou Heigl al enige tijd niet tevreden zijn met de verhaallijnen die haar karakter Izzie Stevens voor haar kiezen krijgt. Ze zou zich meer willen toeleggen op acteren in films. De afgelopen twee jaar was ze te zien in de films Knocked Up en 27 Dresses, later dit jaar is ze te zien in de film The Ugly Truth.

Mediarel
De loopbaan van TR Knight bij Grey's Anatomy is niet altijd feilloos verlopen. Zo was er in 2006 een groot schandaal omdat één van zijn collega's, Isaiah Washington die de rol van Dr. Burke speelde, hem tijdens een ruzie op de set een 'faggot' had genoemd. Het incident werd breed uitgemeten in de media en zorgde er uiteindelijk voor dat TR Knight uit de kast kwam.

Het is nog niet bekend op welke manier karakters George O'Malley en Izzie Stevens precies de serie zullen verlaten. In de afleveringen die de komende tijd in Nederland worden uitgezonden kun je wel al zien dat de aanwezigheid van het karakter dat TR Knight speelt steeds beperkter wordt.

MartijnT


Wat gezellige Grey's Anatomy bloopers: