Fred Phelps en Shirley Phelps-Roper, de twee leiders van de Westboro Baptist Church waren van plan om de voorstelling van een homo-toneelstuk te komen verstoren met hun leuzen en aanstootgevende spandoeken. Minister Jacqui Smith ( die eerder ook uitspraak deed over Geert Wilders ) heeft aangegeven dat ze het land niet in mogen.           
 
Haatzaaiend
Een woordvoerder van de douane: "Deze twee mensen hebben zich in het verleden schuldig gemaakt aan verdacht en haatzaaiend gedrag tegen verschillende groepen. De regering heeft duidelijk gemaakt dat geen enkele vorm van extremisme hier geduld wordt. En dit beleid geldt voor iedereen die hier komt om herrie te schoppen en andere mensen te provoceren."

God haat Engeland
De Westboro Baptist Church kwam ook met een reactie op hun eigen website: "God zal niet meer omkijken naar jullie, Britse eikels. Jullie denken dat jullie God's woord kunnen verbannen met dit soort wetten en regels. Het is te laat voor Groot-Brittanie. God haat jullie! Dankzij minister Smith zal er niets voor jullie overblijven dan verwoesting door God."

Lees hier onder de voorgaande artikelen over de familie Phelps.


Lees ook:
» Phelps mag niet naar Engeland (0) reacties
» Phelps naar Engeland (80) reacties
» Phelps naar Obama's inwijding (44) reacties
» Weerstand Phelps (69) reacties
» Phelps fined (0) reacties
» Phelps-familie wordt gematst (163) reacties
» Phelps alsnog vrijuit (69) reacties
» Homohater Phelps failliet? (63) reacties
» Straf voor Phelps (63) reacties
» Homohater Phelps aangepakt (72) reacties
» 'God hates fags' en Zweden (107) reacties
» Anti-homo protest bij uitvaart (89) reacties