Gordon was niet blij met de opmerkingen die Roelvink over hem had gemaakt in het programma Bananasplit. "Als Gordon loopt kun je aan hem zien dat hij homo is, alsof er nog wat in zit bij hem" aldus Roelvink. "Slechter zingen dan Gordon? Dat wordt moeilijk" voegde hij eraan toe.

Gordon weet inmiddels wel om te gaan met dat soort uitspraken. "Oh, je hebt het over Triest? Triest Roelvink? Die man is toch een belachelijke vertoning, die neem ik toch niet meer serieus" zei hij vanochtend tegen Edwin Evers.

Gordon liet ook weten niet geheel tevreden te zijn met de kaartverkoop van Toppers in Concert, waarmee hij samen met René Froger en Jeroen van der Boom op 12 en 13 juni in de Amsterdam Arena staat. "Ook wij merken dat we in moeilijke tijden zitten, zo makkelijk is het niet om twee avonden een stadion met 60.000 mensen te vullen."

Ondertussen is Shine, het nummer dat De Toppers tijdens het Eurovisie Songfestival gaan vertolken, geremixt door een 'Nederlandse top DJ'. Het management laat weten dat ze werden verrast door een spontane Shine club-remix van 'een absoluut fenomeen in de internationale clubscene'. Van Shine is een 'New Wave Eurovision 2009 Mix' gemaakt voor gebruik op het Songfestival, en ook een langere 'Extended version' voor het club en dance circuit. De nieuwe mix en bijbehorende videoclip verschijnen op 13 maart.