Daarnaast een uitgebreid interview met Arold Dingemans, eigenaar van Sauna Steamworks in Arnhem. Gay&Night vroeg hem het hemd van het lijf over één van de meest populaire sauna's in Nederland. Hij is praat over zowel zijn leven als zakenman als zijn privéleven en praat openhartig over de periode dat hij dakloos rondzwerfde in Amsterdam.

Voor iedereen die er in z'n eentje niet uit'komt', een artikel over de wondere wereld van masturbatie. Safer seks dan masturbatie zal je niet gauw vinden. Er heerste in het verleden een groot taboe op onaneren, oftewel het lekkere trekken. Maar het tijdverdrijf is de laatste decennia meer bespreekbaar geworden: veel vrouwen en zo goed als alle mannen doen het met enig regelmaat en dat wordt door vrijwel iedereen erkend. Het is een gratis en gezonde vorm van vermaak die eigenlijk alleen maar pluspunten kent, voor zover je er niet aan verslaafd raakt. Met tips en trucs waarvan zelfs de gevorderde handenarbeider nog iets van op kan steken!

Gay&Night Magazine is gratis verkrijgbaar bij ongeveer 250 adressen in Nederland, Antwerpen en Brussel. Daarnaast is Gay&Night te koop bij de betere boekhandel.