De jonge PricewaterhouseCoopers-medewerker is tevreden. “Hierop had ik helemaal niet meer gerekend," aldus Kevin. “Ik zie dit als een grote waardering voor mij, maar zeker ook voor PwC. Een erkenning voor de manier waarop wij met mensen omgaan op het gebied van diversiteit. ”

De jury was onder de indruk van het CV die de 22-jarige accountant in zo een korte tijd heeft opgebouwd. Op 17-jarige leeftijd begon hij als assistent accountant en deeltijdstudent bij PricewaterhouseCoopers. Op dit moment houdt hij zich, naast zijn werkzaamheden als accountant, bezig als recruiter en geeft hij vorm aan het landelijke diversiteitbeleid van de accountant- en adviesorganisatie. Tevens is hij één van de initiatiefnemers van het Gay&Lesbian-netwerk binnen PwC. Dit, in combinatie met zijn onconventionele manier van campagne voeren, waren voor de jury genoeg redenen om de Rising Star Award aan hem uit te reiken.

Walter de Zeeuw, Raad van Bestuurslid voor het human capital beleid Van PricewaterhouseCoopers, was één van de aanwezigen tijdens de uitreiking: “Kevin is een boegbeeld voor zijn generatie, waarbij kenmerken als diversiteit, communicatief vermogen, teamgeest en sociale betrokkenheid centraal staan. Wij zijn als PricewaterhouseCoopers dan ook trots dat wij iemand hebben die dit, zowel binnen als buiten de organisatie, uitdraagt.”

Lees ook:
» Young Gay Professional of the Year (50) reacties