Confessions of a Shopaholic gaat over de New Yorkse Becky, die zich helemaal kapot shopt aan kleding, maar erachter komt dat iedere portemonnee een bodem heeft. Gelukkig komt ze niet alleen in aanraking met schuldeisers en mede-winkelverslaafden van haar 'Shopaholics Anonymous'-praatgroep. Bij haar nieuwe baantje -op de redactie van een tijdschrift over geld, nota bene- werkt een prettige jongen die wel wat in Becky ziet. En zo ontstaat vanzelf een klassiek boy-meets-girl-maar-door-een-soort-misverstand-worden-boy-en-girl-uit-elkaar-gedreven-en-de-kijker-vraagt-zich-maar-af-of-het-ooit-nog-goed-zal-komen-verhaal.

Vrijheid-blijheid
Geen film over de wereld van designerkleding en zelfontdekkende meisjes zonder een bijbehorende hippe soundtrack. Het is één en al vrijheid-blijheid op de soundtrack, waarop bekende popartiesten van dit moment, zoals de Pussycat Dolls, Natasha Bedingfield en Kat DeLuna te vinden zijn. Heel toepasselijk is het openingsnummer Accessory van nieuwkomer Jordyn Taylor, waarop de 18-jarige zangeres heel gezellig haar nieuwe vriendje vergelijkt met een handtas of een nieuw paar schoenen.

GaGa en cover
Hitsensatie Lady GaGa levert een bijdrage met het nummer Fashion waarop ze zowaar een paar Franse woordjes gebruikt. Luister ook vooral naar de cover van het Cyndi Lauper-nummer Girls Just Wanna Have Fun, door Greg Laswell gespeeld op een hele andere manier dan we gewend zijn.

MartijnT

Winnen!
Wil je de soundtrack van Confessions of a Shopaholic winnen? Dat kan! GAY.NL mag 5 exemplaren verloten. Wil je kans maken? Beschrijf de meest buitensporige aankoop die je ooit hebt gedaan, en mail die naar win@gay.nl o.v.v. 'I am a shopaholic'!

Vergeet niet je profielnaam en volledige adres mee te mailen! Met de winnaars wordt contact opgenomen.

Let op: GOLD-members krijgen voorrang! Nog geen GOLD-member?
Klik hier voor info!MT