We begrijpen dat voor veel mensen GAY.NL een belangrijk onderdeel van het ochtendritueel is, dus we zullen ons best doen om de stroomonderbreking zo kort mogelijk te laten duren.

Omdat we graag met onze leden meedenken, hebben we bovendien een paar gezellige tv-programma's geselecteerd om je tijdens onze onderhoudswerkzaamheden bezig te houden:

Zo kun je om 09:00 uur op Nederland 2 kijken naar een herhaling van het NOS Journaal mét gebarentolk. Vermakelijk en leerzaam tegelijkertijd! Aansluitend om 9:10 uur een spannende aflevering van That's The Question! Het moet niet gekker worden op Nederland 2!

Op RTL-4 kun je vanaf 9:25 kijken naar As The World Turns. Die scéne met de homo-kus komt voorlopig nog niet in Nederland op tv, maar zo kun je je alvast even 'inlezen' in deze soapserie die al 43 (!) jaar wordt uitgezonden (in Amerika dan).

Net 5 heeft om 09:05 uur een herhaling van de dramaserie One Tree Hill en op Discoverychannel is om 09:20 uur de documentaire Die Ludolfs te zien, vermoedelijk over mensen die Ludolf heten, maar dat weten we niet helemaal zeker.

Tenslotte heeft Comedy Central rond die tijd een spannende nieuwe aflevering van Fifi en haar Bloemenvriendjes. Fifi is een bundel van energie en creativiteit, altijd positief en enthousiast over alles! Haar zonnige karakter is als een warme zonnestraal die iedereen opvrolijkt. Voor iedereen die zijn dag héééééél erg rustig wil beginnen.

Niet getreurd, vanaf 10:00 uur zijn we er sowieso weer!

Update
Het heeft helaas íets langer geduurd, maar inmiddels is alles weer up and running. Welkom terug!

MT