Sinds ze in Zuilen is komen wonen wordt ze stelselmatig lastig gevallen door een groep Marokkaanse jongeren die op een nabijgelegen pleintje rondhangen. De vrouw wordt uitgescholden en haar huis wordt bekogeld met stenen.

Vandalisme
Met oud en nieuw is haar brievenbus opgeblazen en nadat deze is vervangen werd het slot geforceerd. Toen de onderbuurvrouw van het slachtoffer iets van het getreiter zei is de groep ook tegen haar gekeerd, haar tuin werd in brand gestoken. Ook het transseksuele slachtoffer moest weer boeten, haar deur werd beklad met de tekst "Jij gaat deze buurt uit, viezerik. Kankerhomo." Kijk hier naar een grotere foto van de schade.

Opgekomen
De bewoonster durft sindsdien niet meer terug naar haar woning en verblijft nu in een opvanghuis. Ook haar onderbuurvrouw is erg bang. "Ik heb nooit last van ze, laat dat duidelijk zijn. Maar nu moeten ze mij hebben, omdat ik voor mijn bovenbuurvrouw opkwam. Dit is niet normaal meer. Laat mensen toch gewoon zijn zoals ze willen zijn."

Weggepest
Vorig jaar werd er een lesbisch stel de wijk uitgejaagd om hun seksuele geaardheid. Ook pakte een alleenstaande vrouw in 2005 al haar biezen nadat zij en haar kinderen slachtoffer werden van buurtterreur. Ook werd het in 1999 bijna fataal voor een man die in dezelfde buurt werd getreiterd en uiteindelijk werd neergestoken.