Weblogs
De weblogs zijn weer terug van weggeweest. Oude weblog entries zijn natuurlijk bewaard gebleven en zijn nu weer terug te vinden op ieders profiel. Vanaf nu is het voor iedereen mogelijk om smileys op je weblog te plaatsen. Goldmembers kunnen daarnaast html-opmaak en foto's gebruiken op hun weblog entries - om het overzichtelijk te houden wordt de entry pas mét html-opmaak weergegeven als je klikt op 'toon hele bericht'.

Favorieten
Er is de afgelopen week veel geschreven over de favorietenfunctie die sinds de omzetting alleen nog voor Goldmembers te gebruiken is. Dit is altijd de oorspronkelijke bedoeling van de favorietenfunctie geweest en het was in het begin ook zo. We snappen echter goed dat het onhandig is geweest om van de een op de andere dag een functie te verwijderen waardoor veel gebruikers contacten zijn kwijtgeraakt.

Daarom geven we iedereen zijn of haar favorieten terug! Je kunt op de favorietenpagina al je oude favorieten zien. Lightmembers mogen vanaf nu drie favorieten aan hun profiel toevoegen! Mocht je dus een nieuwe favoriet toe willen voegen als lightmember, dan zul je eerst oude favorieten moeten verwijderen of je kunt Goldmember worden om onbeperkt favorieten toe te kunnen voegen.

Korting Madness
Gay.nl geeft tijdelijk € 15,- korting aan iedereen die nú voor een jaar Goldmember wordt. Zo betaal je voor een jaar Goldmembership geen € 59,95 maar slechts € 44,95. Dat komt neer op nog geen € 3,75 per maand. Prima te doen dus!Welkom op je nieuwe Gay.nl! We hebben maanden met man en macht gewerkt om jouw favoriete site in een nieuw jasje te steken. En niet alleen de buitenkant is nieuw, ook 'onder de motorkap' is er een hoop verbeterd om alles nog sneller te laten werken. Hieronder geven we een overzicht van de nieuwe mogelijkheden!

Sommige onderdelen zijn nog niet gereed. We hopen onder andere de weblogs, het 'reizen' onderdeel en de gayguide/'ik ga uit in' functie zo snel mogelijk af te hebben.

De reden van het gefaseerd live gaan is gelegen in het feit dat je dan gecontroleerder kunt werken. Het kan even onpraktisch zijn maar de voordelen zijn groot.

Ondanks het feit dat we met diverse programmeurs, systeembeheerders, tientallen testgebruikers hieraan hebben gewerkt zal het gaan voorkomen dat iets (tijdelijk) niet goed werkt. Of, dat op het schetsbord iets leuk leek maar in de praktijk toch minder handig blijkt te werken. Per situatie zullen we bekijken hier we hiermee omgaan.

Mocht je nog andere bugs tegenkomen of werkt iets bij jou niet goed? Mail dan naar helpdesk@gay.nl! We zitten klaar om onvolkomenheden te spotten en zo snel mogelijk te verhelpen. Bedankt voor jullie begrip en geduld.

Jullie Gay.nl Team