Als je in Nederland trouwt met iemand van hetzelfde geslacht, moet het Europees Parlement dan zorgen dat jouw huwelijk in alle EU-landen erkend wordt? Moeten homo-organisaties in Europa actief door de EU te worden ondersteund?

Ten behoeve van een kiezersonderzoek willen we graag van JOU weten hoe je tegen Europa op het gebied van homo-emancipatie aankijkt.

Het invullen van de vragenlijst duurt slechts een minuut of 5. Stuur de link van de vragenlijst ook gerust door naar anderen! Hoe meer respondenten, hoe nauwkeuriger de resultaten. Je kunt het kiezersonderzoek invullen door hier te klikken.

Alvast bedankt voor je medewerking!

Programma in kader Europese Verkiezingen

De komende weken vinden een aantal actvitieiten plaats in het kader van de Europese verkiezingen.

17 mei: COC Nederland organiseert het EU lijsttrekkersdebat in Den Haag. Start om 12.00 uur in Studio Dudok, Hofweg 1-a te Den Haag.
23 mei: ProGay organiseert in Amsterdam een roze kroegentochten met roze EU-kandidaten. Start om 20.00 uur in bar Arc in Reguliersdwarsstraat. de kandidaten komen naar u toe deze keer.
28 mei: ProGay organiseert in Amsterdam het Roze EU-debat met roze EU-kandidaten. Start om 20.00 uur in de Rode Hoed, Keizersgracht 102 te Amsterdam.

Op www.gayvote.nl kun je informatie vinden over de standpunten van de politieke partijen. Op www.progay.nl kun je achtergronden vinden van kandidaten, interviews met lijsttrekkers en meer. Ook is daar meer informatie te vinden over de EU-roze verkiezingsactiviteiten.