De EO maakte dit zondag bekend. Ruim twee maanden geleden werd Arie geschorst omdat hij ´pikant´op de foto was gegaan voor het blad Linda. Aanvankelijk zou hij hierdoor 3 volle maanden geschorst zijn, maar hij mag nu dus drie weken eerder terugkeren.


`We hebben de afgelopen weken veel met elkaar gesproken en we weten daardoor nog beter wat we aan elkaar hebben. Er is in ieder geval over en weer vertrouwen. Er is dus alle reden om nu weer aan de slag te gaan`, aldus EO-directeur Arjen Lock in een schriftelijke verklaring.

Potje breken
En als Arie een comeback maakt dan doet hij het ook goed. Zo zei hij over zijn sexy shoot voor het blad L'Homo van Linda de Mol: "De shoot leek me een goed moment om de discussie ’hoe gaan gelovige mensen om met homoseksualiteit’ open te breken. Voordat ik besloot er aan mee te werken, realiseerde ik me heus wel dat mijn actie mensen tegen de borst ging stuiten. Maar ik dacht dat ik wel een potje kon breken".

Begrip
Arie toont in het interview met gratis dagblad Metro begrip voor het besluit van de directie om hun presentator te schorsen. “Zij moeten met zoveel stromingen binnen de EO rekening houden. Ik niet. Ik kan bewust een stroming aan mijn laars lappen, omdat ik het belangrijker vind om me op een andere groep te richten.”

CF
Lees ook:
» L'Homo in de winkel (62) reacties
» Arie weer halfnaakt (73) reacties
» Arie Boomsma krijgt steun! (62) reacties
» Arie Boomsma geschorst om gayshoot (125) reacties