De serie blikt terug op het leven van Simon Doonan. Op zijn dertiende barst hij van ambitie en jeugdig optimisme en probeert hij te ontsnappen uit de arbeiderswijken van Reading. In de Engelse stad is glamour ver te zoeken. De missie van Simon is om omgeven te worden door de ‘beautiful people’. Zijn beste vriend Kyle, die liever Kylie wordt genoemd, staat hem bij in deze moeilijke periode.


Beautiful People laat op hilarische wijze zien hoe de misplaatste tiener er beetje bij beetje achter komt dat de mooie mensen in het leven niet alleen op de covers van de tijdschriften gevonden kunnen worden. De serie bestaat uit zes afleveringen van een half uur. Beautiful People is vanaf 18 mei elke maandag om 21.00 uur te zien bij OUTTV.

Internationaal werd de vernieuwende BBC-serie goed ontvangen. De zusjes Kylie en Dannii Minogue waren zo enthousiast dat ze The Winner Takes It All voor de soundtrack in een nieuw jasje staken.

OUTTV is de gaylifestyle televisiezender in Nederland en België. De zender brengt een mix van nationale en internationale programma’s, series, films, documentaires en talkshows. OUTTV is in Nederland en België te ontvangen via digitale televisie.