The Hague Festivals is een bundeling van bestaande en nieuwe evenementen in Den Haag. Van 12 tot en met 28 juni vinden talloze evenementen plaats in Den Haag, zoals Festival Classique, Den Haag Sculptuur, ShoppingNight, Veteranendag, Parkpop en dit jaar Roze Zaterdag. Feel free to celebrate! is meer dan alleen de slogan van The Hague Festivals, het is het besef dat we vrij zijn, vrij om de vrede te vieren. Den Haag als internationale stad van Vrede en Recht doet dit door drie weken lang de meest uiteenlopende activiteiten, evenementen en concerten te bundelen.

The Hague Festivals wordt uitgevoerd door Den Haag Marketing, de overkoepelende marketing en promotie organisatie voor de stad Den Haag en haar beide badplaatsen Scheveningen en Kijkduin. Meer informatie en een volledig overzicht van de aangesloten evenementen is te vinden op de website www.thehaguefestivals.com.

Winnen!
Wil je The Hague Festivals en Roze Zaterdag geheel in stijl meemaken? Gay.nl mag o.a. een luxe overnachting verloten. Dit mag je winnen:
  • 1 double kamer, 1 overnachting Novotel (de nacht van 20 op 21 juni)
  • Citycard (gratis openbaar vervoer, etc.
  • The Hague Festivals Gadgetspakket (slapwrap, t-shirt, bob hoed)
In dat weekend wordt natuurlijk Roze Zaterdag gehouden, maar ook de Playground Picknick, Talent Event, PopHotSpot. Wil je kans maken? Stuur dan een mail naar win@gay.nl o.v.v. 'Hague' en vergeet niet je profielnaam en volledige adres mee te sturen!

Let op: GOLD-members krijgen voorrang! Nog geen GOLD-member? Klik hier voor info!
Lees ook:
» Uitgebreide congresweek leidt Roze Zaterdag in (0) reacties
» Roze daklozenkrant flop? (29) reacties
» Frits | Roze zaterdag Den Haag (5) reacties
» Joling en Alberti op Roze Zaterdag! (21) reacties
» Den Haag: Homo-emancipatieprijs (7) reacties
» Den Haag pakt homogeweld aan (21) reacties
» Homo bedreigd in Den Haag (144) reacties
» Haagse homo aangevallen (128) reacties
» Roze Zaterdag '09 vervroegd (14) reacties