“Mijn ultieme doel is om één van de beste vrouwelijke entertainers aller tijden te worden, zoals de idolen waar ik vroeger tegen opkeek. Je moet jezelf altijd een stapje voor zijn, en blijven werken om verder te komen, zorgen dat je altijd het beste uit jezelf haalt.” vertelt Ciara. In het eerdergenoemde duet met Timberlake zingt Ciara overtuigend dat ze je wil laten geloven in Love, Sex and Magic. Naast fijne R&B met gastoptredens van menig rent-a-rapper (Ludacris, Missy Elliott, je kent ze wel) vind je op Fantasy Ride ook het nummer Turning Tables, een geweldig duet met Chris Brown. Voor deze ene keer riskeren we maar al te graag een blauw oog; het duet met Brown laat onze billen schudden als nooit tevoren.

Het cd-boekje van Fantasy Ride ziet eruit als een stripboek, ontworpen door Bernard Chang van Marvel Comics. Daarin maken we kennis met Super C., het sterkere alter ego van Ciara. “Zij vertegenwoordigt de innerlijke kracht en drive waarmee ik mijn obstakels overwin. Mijn hele leven lang vertellen mensen me al dat er niets van me kan worden, en dat valt niet mee.” bekent de zangeres. “De Super C. in mij verandert het negatieve in het positieve. Het helpt me met doorzetten.”

“Of het nu gaat om het zakenleven, mijn creativiteit of mijn privéleven, ik moet altijd sterk zijn. Als je vecht en in jezelf blijft geloven, dan ben je je eigen superheld. Super C maakt me sterker, zorgt dat ik mezelf zeker voel en dat ik nergens meer bang voor ben. Ze is eigenlijk geen alter-ego, ze is onderdeel van mezelf.” legt de zangeres uit. “Superhelden hoeven niet per se buitengewone dingen te doen. Ik vind dat er een superheld in ons allemaal zit.” Het is duidelijk, we moeten allemaal ‘aan de Ciara’!

MartijnT

Winnen!
Zelf op zoek naar je eigen innerlijke superheld? Gay.nl mag tien exemplaren van het Ciara album Fantasy Ride verloten! Mail naar win@gay.nl o.v.v. 'Ciara' en vergeet niet je profielnaam en volledige adres mee te sturen!

Let op: GOLD-members krijgen voorrang! Nog geen GOLD-member?
Klik hier voor info!