Ik ben Randy, maar waarschijnlijk beter bekend als De Barman. Negentien jaar en oorspronkelijk uit het prachtige (en doodsaaie!) Landgraaf in zuid-Limburg. Veel mensen zullen mij al kennen van mijn gehuppel en kontdraaien achter de bar in de Lollipop. Daarnaast studeer ik af en toe nog aan de Hogeschool voor Journalistiek. Ja, je moet iets als er even geen feestje is. Je kunt mij blij maken met een malibu cola en anders een reisje naar Barcelona. Oh ja, voor de mooie mannen onder ons: Ja, ik zoen onder werktijd ;)

Ik ben Arvid, 21 jaar en studeer ook in Tilburg. Mensenkijken is mijn hobby en alcoholdrinken mijn handelsmerk. En waar kan ik dit beter combineren dan op de Tilburgse Kermis? Precies. Zonder mijn pokerface (Lady Gaga!) ben ik eigenlijk erg gezellig en benaderbaar. Zie dit gerust als een uitnodiging om een keer een drankje met me te doen. Discriminatie vind ik walgelijk. Iedereen is evenveel waard. Alleen Karen Walker is iets meer waard. Ik hou van schrijven, tennisen, reizen en vrienden opzoeken. En van fastfood, maar dat terzijde. Hopelijk weten jullie even genoeg van me. Mijn 06nummer geef ik natuurlijk niet in mijn eerste post! ;)Weblog 1 – Generatie Y
Be Gay for a Day. Is tegenwoordig niet iedereen dat al? De enige echte hetero’s lijken onze ouders te zijn. Generatie Y (zoek dát maar eens op) lijkt te veranderen in een steeds gekleurdere massa, waar de grenzen van seksualiteit vervagen.

Stars are Blind. Welk meisje heeft er tegenwoordig nog niet gezoend met een andere vrouw? Van Pink tot Paris Hilton en van jouw beste vriendin tot mijn zusje. Grenzeloos! Deze trend lijkt nu ein-de-lijk ook door te komen bij mannen.

Love Game. Pas nog, onder werktijd, gezoend met een ‘hetero’ jongen. Ja, zijn vriendin was er bij. Haar maakte het niets uit. Hem ook niet, leverde een gratis biertje op. Zijn heteromannen de nieuwe breezersletjes?

It’s So Damn Pink. Dus is Roze Maandag niet de perfecte dag voor alle heteromannen om één dagje homo te zijn? Even een keer met een man zoenen. Wie weet, misschien bevalt het wel! Is het leuk, ach, kom bij de club. Valt het tegen…nou ja, sorry mannen, maar dan zoen je met de verkeerde homo!

Girls Just Wanna Have Fun. De meiden mogen uiteraard ook gezellig meedoen. Ook al is de trend misschien heel erg 2006, maak onze potteuze vriendinnetjes ook eens blij! Meisjes, steek je tong eens op een andere plek, dan tussen de beugel van je nerdy vriendje. Een trend maakt vanzelf weer een comeback. Dus denk niet dat je nu jaren achterligt. Nee, je bent een trendsetter.

This Bottle of Wine. En wat is de beste tactiek om een hetero te veroveren? Drank! Zo makkelijk is het. Bied ze een biertje aan (néé, geen witte zoete wijn met ijs en een rietje!) en voor je het weet kun je bij de andere relnichtjes gaan opscheppen over je hetero. Zo zul je pas écht stoer over komen.

Let’s Get it Started. Oh ja, de opening op het Pieter Vreedeplein wordt verzorgd door Jamai Loman. Die hoort uiteraard al jaren bij de club (domme domme Dewi!). Laten we hopen dat zijn knappe ex, Ron Link, ook op bezoek komt. Ik heb nog wel een liaan voor hem!

Randy