Met de slogan 'in an ABSOLUT world, there are no labels', wil Absolut vooroordelen tot verleden tijd rekenen en de wereld divers, levendig en respectvoller maken. Zonder label maar met heel veel attitude! De limited edition fles (zonder label) die hier bijhoort is vanaf 1 augustus 2009 verkrijgbaar in een select aantal slijterijen.

Campagne
Om iedereen de gelegenheid te geven om zijn of haar mening over dit initiatief te geven heeft Absolut het No Label forum opgezet: absolut.com/nolabel. Ook voorafgaande aan de campagne heeft Absolut grondig rekening gehouden met wat de doelgroep, homo's, lesbo's, bi's en transgenders, nou wel of niet willen horen. Om te voorkomen dat er een gelikte 'gay'campagne werd neergezet heeft het vodkalabel eerst een groep mensen uit de doelgroep ondervraagd over hoe zij nou wel en absoluut niet benaderd willen worden.

Gay Pride
Ter gelegenheid van de lancering en de bijbehorende boodschap steunt Absolut Vodka het 'I do. I Amsterdam' initiatief dat tijdens de Gaypride op 1 augustus plaats zal vinden. Op die dag zullen vijf homo- en lesbostellen elkaar het jawoord geven. Op de boot waar de stellen hun huwelijksfeest houden zal de allereerste fles aan het Nederlandse publiek worden getoond. Hierna zal de fles bij een select aantal slijterijen in Amsterdam verkrijgbaar zijn.

Meer weten over dit initiatief van Absolut Vodka? Kijk op de website.