Het AD komt met dit nieuws over de populaire groep en zou het van bronnen dicht bij de Toppers hebben verkregen. Gordon zelf doet het af als 'totale onzin'.

Gordon zou manager Benno de Leeuw grijze haren bezorgen en zijn prive-boekingen al bij een ander management hebben lopen. De Leeuw wil nu helemaal van de zanger af. Ook de 'uitbundige levensstijl' van Gordon zou De Leeuw verschrikkelijk vinden.

Fantastisch contact
De zanger ontkent dat de relatie met De Leeuw verslechterd is. "Ik heb geen problemen met Benno, ik heb fantastisch contact met hem."
Wel houdt hij rekening met het ergste."Het kan zijn dat er dingen achter mijn rug om gebeuren, maar dat kan ik me niet voorstellen." .

Ook manager Benno de Leeuw zegt in een persbericht dat er geen 'verstoorde verhouding is tussen mij, Gordon en Gerard Joling'. Volgens De Leeuw zijn ze nog niet eens bezig met de concerten van 2010. Dat Gerard Joling voor De Toppers in Concert 2010 terug zou keren, zou dus uit de lucht gegrepen zijn.

Er waren al eerder geruchten dat Gordon de Toppers zou verlaten nadat collega Gerard Joling ook uit de groep was gestapt. Die geruchten werden echter meteen van tafel geveegd toen Gordon liet zien dat hij net een contract van 3 jaar had getekend.

Joling
Gerard Joling zelf zei tegen het AD over een eventuele terugkomst bij de Toppers zonder Gordon: "Ik zou zeker niet meteen nee zeggen. Ik heb het razend druk, maar de Toppers hebben mij altijd veel gebracht."