NIVEA for Men is al jaren het toonaangevende mannenverzorgingsmerk van Nederland en is inmiddels uitgegroeid tot het wereldwijde Nr 1 cosmeticamerk voor mannen.

Speciaal voor Gay.nl is er een gevarieerd pakket samengesteld van de nieuwste producten met een winkelwaarde van meer dan € 30,-. Laat deze éénmalige kans dus niet schieten!

Male grooming
De ‘male-grooming’ markt is booming. Al jaren is er sprake van een sterk groeiende vraag en steeds meer mannen ontdekken de voordelen van goede producten speciaal voor mannen. En gelukkig maar, want het is natuurlijk de normaalste zaak van de wereld dat een man zich goed verzorgt en tijd en aandacht aan zijn lichaam besteedt.NIVEA for Men is al vanaf het begin zeer betrokken bij en gefocust op de mannenmarkt. Door jarenlange ervaringen heeft NIVEA for Men behoorlijk wat kennis opgedaan en weet het merk goed wat er leeft bij de moderne man en wat de behoeftes zijn. Een goed voorbeeld is de nieuwe ACTIVE3 Douchegel. Dit product combineert een shampoo, douchegel én scheerschuim om je lichaamsbeharing mee te scheren in één. Wel zo handig onder de douche. Tevens is er een nieuwe Energy Q10 lijn gelanceerd, die je gezicht meteen van nieuwe energie voorziet. Naast de frisse Energy Q10 Wake-Up Gezichtsgel is een leuk detail de Energy Q10 Anti-Wallen Oogroller, een uniek product dat je wallen en donkere kringen rondom je ogen tegengaat. Dus hoe lang de nacht ook duurt…je ziet er altijd meteen weer fit uit!

Kortom, een mooi pakket dat de moderne man niet kan laten liggen!

Onze voorraad male grooming-pakketten van Nivea for Men is helaas helemaal op!

Goldgift
Iedereen die nú Goldmember wordt (zowel voor een jaar, halfjaar of kwartaal) en d.m.v. incasso betaalt, krijgt het male grooming pakket van Nivea. Let op: zolang de voorraad strekt, op=op, weg=weg! Dus wees er snel bij! Een Goldmembership voor een jaar kost € 59,95 (omgerekend nog geen 5 euro per maand). Prima te doen dus!

Wat maakt een Goldmembership ook alweer zo leuk?
  • Altijd al willen weten wie er drie keer per dag op je profiel kijkt maar je nooit aan durft te spreken? Bekijk de laatste 24 bezoekers van je profiel!
  • Weet je even niet meer welke Mariah Carey songtekst jouw diepste gevoelens momenteel het beste weergeeft? Als Goldmember kun je eindeloos variëren met kleuren, lettertypes en –groottes en zelfs met html! Bovendien mag je véél meer foto's plaatsen (50 ipv 15)!
  • Word je om de dag aangesproken door dezelfde persoon die benieuwd is of je vandaag wél met hem wil daten? Gebruik de 'Negeer' knop voor een beetje rust in je leven!
  • Goldmembers maken regelmatig kans op extraatjes! Gastenlijst plekken voor feestjes, cd's en andere hebbedingetjes!)
  • Vind je iemand heel gezellig maar ben je er nog niet helemaal klaar voor om een vriendenverzoekje te sturen? Voeg hem/haar dan toe aan je favorieten! En als het wederzijds is (de ander heeft jou ook als favoriet aangeklikt), dan kun je dat zien. Goldmembers mogen een onbeperkt aantal favorieten kiezen, Lightmembers maximaal 3.
  • Ben je even helemaal de draad kwijt en wil je weten met die je recentelijk berichten hebt uitgewisseld? Je laatste berichten staan op een overzichtelijke pagina gegroepeerd.
  • Heb jij ook geen zin om constant de webcamjongens onder je vriendenlijst te zien of wil je Gay.nl gewoon op kantoor of op een gezamenlijke computer aan kunnen hebben, dan kun je als Goldmember de expliciete pornobanners uitschakelen.
En nog veel meer! Voor nog geen 5 euro per maand heb je al een verguld profiel én het gratis Nivea for Men male grooming pakket! Klik hier om je aan te melden!

Onze voorraad male grooming-pakketten van Nivea for Men is helaas helemaal op!