Gelukkig deed Circus het een flink stuk beter dan zijn voorganger Blackout. De singles werden allemaal veel gedraaid op de radio, en vooral If You Seek Amy deed veel stof opwaaien omdat de titel eigenlijk gewoon 'fuck me' betekent. Ook ging ze weer op wereldtournee, waarbij ze natuurlijk wel nog steeds playbackte maar desondanks een overtuigende show neerzette.Britney komt, net op tijd voor de feestdagen, met een nieuw verzamelalbum. Ze heeft sinds haar laatste verzamelalbum slechts twee nieuwe platen gemaakt, waarvan eentje het helemaal niet zo goed deed. De bekende hits staan echter nog steeds als een huis. Aan The Singles Collection is ook nog een nieuw nummer toegevoegd. Three is geproduceerd door Max Martin, het Zweedse meesterbrein achter eerdere hits als Baby One More Time en Oops! I Did It Again (allebei gelukkig ook op deze verzamelaar te vinden). Dit keer geen dubbelzinnigheid zoals in Britney’s eerdergenoemde hit If You Seek Amy; Three gaat over trio’s en met teksten als ‘Merrier the more/ Triple fun that way’ laat de zangeres niets aan de verbeelding over.

Voor de die hard Britney aanhanger is er ook een Ultimate Fan Box Set, waarin alle 29 singles individueel verpakt zijn, samen met een b-kantje of remix. De box bevat ook nog een dvd met daarop vrijwel alle videoclips die Spears ooit maakte. The Singles Collection doet vooral verlangen naar nieuw werk van Britney, die na het afronden van de Circus wereldtournee eindelijk niet meer onder curatele van haar vader staat, en voortaan dus weer zelf mag kiezen aan welke projecten ze werkt.

MartijnT


 
Goldgift

Het nieuwe album van Britney, The Singles Collection, is vanaf aanstaande vrijdag overal te koop op cd. Maar iedereen die nú Goldmember wordt voor een jaar ontvangt de Britney-cd thuis. Let op: zolang de voorraad strekt, op=op, weg=weg! Dus wees er snel bij! Een Goldmembership kost € 59,95 (omgerekend nog geen 5 euro per maand). Prima te doen dus!

Wat maakt een Goldmembership ook alweer zo leuk?
  • Altijd al willen weten wie er drie keer per dag op je profiel kijkt maar je nooit aan durft te spreken? Bekijk de laatste 24 bezoekers van je profiel!
  • Weet je even niet meer welke Mariah Carey songtekst jouw diepste gevoelens momenteel het beste weergeeft? Als Goldmember kun je eindeloos variëren met kleuren, lettertypes en –groottes en zelfs met html! Bovendien mag je véél meer foto's plaatsen (50 ipv 15)!
  • Word je om de dag aangesproken door dezelfde persoon die benieuwd is of je vandaag wél met hem wil daten? Gebruik de 'Negeer' knop voor een beetje rust in je leven!
  • Goldmembers maken regelmatig kans op extraatjes! Gastenlijst plekken voor feestjes, cd's en andere hebbedingetjes!)
  • Vind je iemand heel gezellig maar ben je er nog niet helemaal klaar voor om een vriendenverzoekje te sturen? Voeg hem/haar dan toe aan je favorieten! En als het wederzijds is (de ander heeft jou ook als favoriet aangeklikt), dan kun je dat zien. Goldmembers mogen een onbeperkt aantal favorieten kiezen, Lightmembers maximaal 3.
  • Ben je even helemaal de draad kwijt en wil je weten met die je recentelijk berichten hebt uitgewisseld? Je laatste berichten staan op een overzichtelijke pagina gegroepeerd.
  • Heb jij ook geen zin om constant de webcamjongens onder je vriendenlijst te zien of wil je Gay.nl gewoon op kantoor of op een gezamenlijke computer aan kunnen hebben, dan kun je als Goldmember de expliciete pornobanners uitschakelen.
En nog veel meer! Voor nog geen 5 euro per maand heb je al een verguld profiel én de gratis Britney-cd! Klik hier om je aan te melden!