Eenmaal aangekomen bij mijn hotel weet ik niet wat me overkomt. Dit is geen Stay Okay, haha! My God, hoeveel sterren heeft dit hotel wel niet?! Ik word door de bellboy naar mijn kamer geleid. Als ik mijn kamer zie viel ik bijna flauw. Verse bloemen, champagne, zitruimte en maarliefst twee badkamers... Hou op zeg, waar gáát dit over? Ik heb nog niet eens een hit gescoord! Maar goed, ik hou me cool en doe net alsof ik dit elke dag meemaak.. NOT!

Ik moet opschieten, want we moeten meteen door naar de soundcheck. Ik begin het nu wel echt spannend te vinden. Bij dit optreden zullen namelijk veel belangrijke mensen uit de muziekindustrie aanwezig zijn. De soundcheck verloopt helaas niet vlekkenloos. Door alle drukte begin ik mijn stem kwijt te raken, en daar baal ik enorm van. Helaas kan ik mijn stem weinig rust geven want elke dag moet ik wel een paar keer mijn nummer zingen. Ik móet gewoon knallen! Op advies van mijn manager hou ik de rest van de dag wijselijk mijn mond. Zelfs wanneer de mooie mannen van Parijs bonjour zeggen, knik ik vriendelijk terug. Bah!

Kan ik eindelijk een keer mijn gebrekkig Frans uitproberen, heeft mijn stem rust nodig!

De volgende dag is het optreden. Overdag speel ik voor de mensen van EMI met mijn akoestische versie van Silly boy. Kun je je voorstellen: allemaal mensen in pak, zittend. Ze hebben net een meeting gehad, en dan komt er een soort vrouwelijke Woody Woodpecker binnenlopen die ze even gaat verblijden met een liedje.

Gelukkig beginnen ze allemaal te staan als ik het podium op loop. Nu maar hopen dat mijn stem het doet. Als er ergens adrenaline bij komt kijken, lukken dingen blijkbaar ineens. Raar is dat! Het optreden verloopt vlekkenloos. Poeh! Ben wel opgelucht.

Een paar uur later doe ik mijn nummer Silly Boy nogmaals op de afterparty. Wow! De mensen gaan echt uit hun dak! Oh, wat ben ik gelukkig! Nu maar hopen dat Silly Boy ook in Frankrijk de top 10 in gaat. Ik ben er ieder geval klaar voor!
Lees ook:
» Eva Simons | Marketingstrategie (27) reacties
» Eva Simons | The Dome (31) reacties