De prijs is een publieksprijs die elk jaar wordt uitgereikt aan de eigenaar van de beste website in Nederland. De grote winnaar van 2009 is www.tweakers.nl, deze site kreeg de algemene titel 'Website van het jaar'.

Beoordeling
Het publiek koos dit jaar in 21 categorieën haar favoriete website op criteria als inhoud, navigatie en ontwerp. Ook kon er worden aangegeven in hoeverre zij deze website zouden aanraden aan derden. Per website zijn er twee awards, één voor de beste en één voor de populairste. Dankzij jullie zijn wij in de categorie dating de beste geworden!

De ‘Website van het Jaar’ verkiezing is een initiatief van Emerce en MetrixLab, en wordt mede mogelijk gemaakt door thenextweb.com, Frankwatching, Dutchcowboys, Vinex en OpinionBar. Kijk hier voor de rest van de winnaars.

Actie en verloting
We vieren dit heuglijke feit met een speciale aanbieding: een Goldmembership (per doorlopende incasso) voor een kwartaal, voor maar € 9,95!* Dat komt neer op 11 cent per dag! Klik hier om gebruik te maken van dit tijdelijke aanbod.

Verder zijn we benieuwd naar jullie verhalen! Waarom heeft Gay.nl volgens jou de titel 'Website van het jaar' in de categorie dating verdiend? Heb je op Gay.nl je huidige vriendje ontmoet? Heeft Gay.nl een belangrijke rol gespeeld tijdens je coming out? Heb je op Gay.nl vrienden voor het leven gemaakt? Of is er een compleet andere reden waarom jij het terecht vindt dat Gay.nl verkozen is tot 'Website van het jaar' in de categorie dating?

We willen de leukste verhalen en anekdotes gaan publiceren in een artikel op de site en wellicht ook in andere media. Meedoen? Stuur jouw verhaal naar win@gay.nl o.v.v. 'Site'. Zet er ook duidelijk bij wanneer je liever niet hebt dat je naam bij eventuele publicatie vermeld wordt. Onder de leukste inzendingen wordt bovendien een aantal Goldmemberships voor een jaar verloot!

* tot wederopzegging, na het eerste kwartaal zal het algemene tarief van € 19,95 tot wederopzegging worden geïncasseerd

Lees ook:
» Gay.nl Website van het Jaar?  
» GAY.NL website van het jaar!