Donderdag werd dan eindelijk bekend dat Goor en Geer, waarvan de laatste eerder met veel lawaai vertrok, van het trio een kwartet gaan maken. Jeroen van der Boom, die Joling verving, hoeft dus niet te vertrekken. Samen met de Topper van het eerste uur Rene Froger staat er op 22 mei een concert van het viertal gepland in de Amsterdamse Arena. De voorverkoop voor dit concert begint op maandag 14 december.Harde woorden
Volgens de manager was het niet uit te sluiten dat de originele bezetting teruggehaald zou worden. "Er zijn harde woorden gevallen en dat is niet altijd even leuk geweest. Maar dit was een act die beide heren opvoerden in het tv-programma 'Over de Vloer' en iets te veel meenamen naar de Toppers." Volgens hem is iedereen nu bereid om het verleden achter zich te laten.

Blij
Ook Van der Boom en Froger zijn blij met de terugkeer van het duo. "Zowel Gerard als Gordon zijn ons heel dierbaar. We hebben allemaal fouten gemaakt en dingen gezegd, die we niet hadden moeten zeggen. Maar je bent nooit te oud om te leren", aldus Froger.