En het gaat goed met Continental Airlines, de maatschappij wint prijzen, heeft vorig jaar zijn 75ste verjaardag gevierd, is de vijfde grootste luchtmaatschapij ter wereld en is zichzelf constant aan het vernieuwen. Dit jaar bijvoorbeeld met de nieuwe "flat-bed” stoel voor de BusinessFirst® Class die geleidelijk aan boord van de Boeing 777 en 757-200 toestellen wordt geïnstalleerd, alsook later op de Boeing 767-400 en 787. De nieuwe stoel kan naar een volwaardig vlak bed worden versteld.Awards
Continental Airlines, bij ons vooral bekend van de vluchten vanuit Amsterdam naar New York en Houston, heeft onlangs dus twee belangrijke prijzen gewonnen tijdens de OAG Industry Awards 2009, een award die bekend staat als 'de Oscar van de luchtvaartindustrie'. Continental won een prijs voor hun Business Class en tevens ook de prijs 'Best Airline in North America' voor het zesde opeenvolgende jaar.

(Foto boven: BusinessFirst® Class - Foto onder: Economy Class)

 
Gayfriendly
Nog interessanter: Continental is vorig jaar door Examiner uitgeroepen tot een van de meest homovriendelijke luchtvaartmaatschappijen. Er werd hierbij gekeken naar de houding richting reizigers en medewerkers. Automatisch zijn alle maatschappijen in deze lijst terecht gekomen in de Corporate Equality Index; een lijst van bedrijven in de Verenigde Staten die zich hard maken voor gelijkheid binnen het bedrijfsleven. Continental Airlines is ook een Gold Level Partner van the IGLTA (International Gay & Lesbian Travel Association).

Fly with Pride
kansspel
Neem nu deel en win!

Continental Airlines verloot een City Trip voor 2 personen naar de stad der steden: New York City! In samenwerking met het Marriott New York Marquis Hotel en het toerisme verkeersbureau NYC & Company, nodigt Continental Airlines 2 ware New York fans uit om deze uitzonderlijke Metropool te (her)ontdekken.

Continental Airlines vervoert de winnaar vanuit Amsterdam rechtstreeks naar "de stad die nooit slaapt". De winnaar ontvangt 2 economy class retourtickets met Continental Airlines naar New York en 3 overnachtingen in het Marriott New York Marquis Hotel, gelegen direct aan het beroemde Times Square.

Meedoen is makkelijk. Klik hier om deel te nemen aan het kansspel, of om je in te schrijven voor de nieuwsbrief, of ga naar www.FlywithPride.nl.... en hopelijk zit jij binnenkort in New York.