25 Live is een grote meezingshow waarin een grote verscheidenheid aan nummers voorbij komt uit George Michael’s carrière. Het grootse decor bestaat uit twee videoschermen aan weerszijden en een grote videowand in het midden. De band staat op verschillende verdiepingen aan weerszijden van het scherm te spelen waardoor de podiumvloer het domein van George Michael en zijn fantastische achtergrondkoor.

Op de live dvd vind je vrijwel alle hits uit z'n solo-carrière, zoals recentere hits als Amazing, Flawless (Go To The City) en Shoot The Dog, mar ook ouder materiaal zoals Too Funky, Fastlove (met die heerlijke Patrice Rushen-sample) en natuurlijk Faith.

Prachtige ballads en persoonlijke bekentenissen
George Michael staat ook bekend om z'n prachtige ballads, en die zijn op deze maarliefst 191 minuten durende dvd goed vertegenwoordigd, met o.a. Roxanne, A Different Corner, Father Figure en natuurlijk zijn superhit Careless Whisper. Ook de persoonlijke nummers, waarmee zijn fans hem beter leerden kennen, komen voorbij. Denk bijvoorbeeld aan You Have Been Loved, het nummer dat hij schreef voor zijn overleden partner Anselmo Feleppa, en Freedom '90, het nummer waarin hij zingt over de periode waarin hij onderdeel uitmaakte van de band Wham! en de invloed die het succes van die band op hem had.

MartijnT

Goldgift
De nieuwe live dvd van George Michael, Live in London, is vanaf vandaag overal te koop. Maar iedereen die nú Goldmember wordt voor een jaar ontvangt de George Michael-dvd thuis. Let op: zolang de voorraad strekt, op=op, weg=weg! Dus wees er snel bij! Een Goldmembership kost € 59,95 (omgerekend nog geen 5 euro per maand). Prima te doen dus!

Wat maakt een Goldmembership ook alweer zo leuk?
  • Altijd al willen weten wie er drie keer per dag op je profiel kijkt maar je nooit aan durft te spreken? Bekijk de laatste 24 bezoekers van je profiel!
  • Weet je even niet meer welke Mariah Carey songtekst jouw diepste gevoelens momenteel het beste weergeeft? Als Goldmember kun je eindeloos variëren met kleuren, lettertypes en –groottes en zelfs met html! Bovendien mag je véél meer foto's plaatsen (50 ipv 15)!
  • Word je om de dag aangesproken door dezelfde persoon die benieuwd is of je vandaag wél met hem wil daten? Gebruik de 'Negeer' knop voor een beetje rust in je leven!
  • Goldmembers maken regelmatig kans op extraatjes! Gastenlijst plekken voor feestjes, cd's en andere hebbedingetjes!)
  • Vind je iemand heel gezellig maar ben je er nog niet helemaal klaar voor om een vriendenverzoekje te sturen? Voeg hem/haar dan toe aan je favorieten! En als het wederzijds is (de ander heeft jou ook als favoriet aangeklikt), dan kun je dat zien. Goldmembers mogen een onbeperkt aantal favorieten kiezen, Lightmembers maximaal 3.
  • Ben je even helemaal de draad kwijt en wil je weten met die je recentelijk berichten hebt uitgewisseld? Je laatste berichten staan op een overzichtelijke pagina gegroepeerd.
  • Heb jij ook geen zin om constant de webcamjongens onder je vriendenlijst te zien of wil je Gay.nl gewoon op kantoor of op een gezamenlijke computer aan kunnen hebben, dan kun je als Goldmember de expliciete pornobanners uitschakelen.
En nog veel meer! Voor nog geen 5 euro per maand heb je al een verguld profiel én de gratis George Michael-dvd! Klik hier om je aan te melden!