Ook vertelde Michael over de tijd dat hij nog heel erg veel vrouwelijke fans had. Een vrouwelijke stalker heeft al zeven keer bij hem ingebroken en onlangs zou hij de vrouw in zijn kleren op straat hebben gezien.

Drugs
Ook wil de zanger graag wat geruchten de wereld uithelpen. "Ik rookte vroeger iets van 25 joints per dag, dat klopt. Maar tegenwoordig is dat niet meer zo. Ik ben geminderd en hou het nu op zeven of acht per dag."

Coming out

Ook vertelt hij over zijn homoseksualiteit in het interview. En dat het zolang duurde voordat hij uit de kast durfde te komen omdat hij zijn moeder niet wilde kwetsen. Maar nu hij op zo'n heftige manier (het openbare toilet debacle) uit de kast is gekomen schaamt hij zich nergens meer voor.

Cruisen

George Michael is ook erg open over zijn liefde voor cruisen. "Wanneer het weer het toelaat, waarom niet? Het is beter dan je heil in een bar zoeken. Het is een veel fijnere plek om aan snelle, eerlijke seks te komen."

Maar waarom zou je gaan cruisen als je George Michael bent? Als je elke man die je wilt vast wel kunt krijgen? "Ik krijg ook alles wat ik wil. Maar ik hou van verschillende dingen. En mijn vrienden gaan erheen, het is gewoon grappig.".

Lees ook:
» Nieuwe Goldgift: George Michael live DVD (3) reacties
» Beyoncé en George Michael doen duet (43) reacties