De Mantyhose/Mantights/mannenpanty is nu al te koop bij verschillende Britse warenhuizen en natuurlijk ook op het wereldwijde web. Kans is dus groot dat we ook in Nederland massaal aan de panty gaan.

Mantyhose
In het warenhuis Selfridges is de panty voor mannen nu voor ongeveer 80 euro te koop in de kleuren zwart, beige of antraciet. Vanwege de grote vraag zijn er op den duur speciale mannenpanty's ingeslagen. De winkel verkocht naar eigen zeggen al jarenlang vrouwenpanty's aan mannelijke klanten.

Warme benen
Mannen dragen dit kledingstuk voornamelijk onder hun kostuum voor warmere benen en om hun vormen beter te doen uitkomen. Aankoopverantwoordelijke David Walker-Smith: “Deze winter zullen de meest stijlvolle mannen een geheim wapen in hun broek hebben. De mantyhose is erg veelzijdig, we denken dat het zal uitgroeien tot een accessoire waarmee je een echt stijlstatement kunt maken. We willen dat het een normaal kledingstuk voor alle mannen wordt, dat ze het dragen onder mannenrokken, tunieken of shorts.”

Trend
Met de komst van de metroseksuele, modebewuste man, die zonder gêne make-up (manscara) en handtassen (manbags) dragen, kan dit wel nog eens een trend worden. Ook geinteresseerd in meer stevigheid, warme benen en een sexy glansje over je harige stelten? Kijk hier voor meer informatie over mannen en hun panty's.

Lees ook:
» Make-up voor mannen #2 (85) reacties
» 'Mannenmake-up gaat het helemaal worden' (133) reacties