Lesbiennes en biseksuele vrouwen besteden steeds meer aandacht aan hun uiterlijk. Bijna de helft zegt zich dankzij make-up vrouwelijker en prettiger te voelen. Van de vrouwen scheert 93 procent haar oksels en 88 procent benen en bikinilijn. Om vlot voor de dag te komen verkiest bijna 60 procent de schoudertas boven het gemak van de rugzak.

De lezers van het tijdschrift herkennen zich het meest in Claudia de Breij. Met een vijfde van de stemmen is de cabaretière en presentatrice het favoriete stijlicoon van de doelgroep. Het meest geliefde internationale stijlicoon is zangeres Pink.

Zij aan Zij is het eerste gayblad waarin De Breij haar verhaal doet. “Ik zag tot nu toe nooit de noodzaak mezelf uit te spreken in een gayblad en ik vind het nu wel een keer tijd om me te laten zien”, vertelt ze in het nummer dat vrijdag 18 december verschijnt.
Over haar eigen uiterlijk zegt ze: “Ik lag vanmiddag in mijn onderbroek bij de fysiotherapeut en dat vind ik nou nooit de leukste momenten maar schamen voor mezelf doe ik niet zo snel.”

Volgens Maria van Oosten van Zij aan Zij is Claudia de Breij het gezicht van de moderne lesbische en biseksuele vrouw. “De lesbische en biseksuele vrouw van vandaag de dag vindt het belangrijk om verzorgd voor de dag te komen. Het onderzoek bewijst dat het beeld van okselhaar, zweet en tuinbroeken hopeloos achterhaald is.”