Misschien dat de zanger daarom besloot om eind vorig jaar zijn kerstnummer December Song (geschreven met de Spice Girls in gedachten) gewoon lekker gratis op internet te zetten. Bijna een jaar later, tijdens de finale van de Britse X-Factor op 13 december, speelde hij het nummer voor het eerst live. De dag erna was de single in heel Engeland uitverkocht.

De single is gelukkig bijgedrukt en wij mogen er op Gay.nl maarliefst vijf stuks van weggeven! Op de single staan naast December Song ook een kerstsingle, een live versie van zijn eigen nummer Praying For Time, en een cover van het nummer Edith & The King Pin. De single zit in een prachtig hoesje met een (gedrukte) handtekening van George en wordt verpakt met een stevige envelop erbij, zodat je hem meteen als cadeautje bij iemand onder de boom kunt leggen.

MartijnT

Winnen!
We gaan deze singles morgen opsturen zodat ze nog op tijd voor de feestdagen bij de gelukkige winnaars kunnen zijn, dus je moet er snel bij zijn! Stuur een mail naar win@gay.nl o.v.v. 'George'. Vergeet vooral niet je profielnaam en volledige adres mee te sturen!

Let op: Goldmembers krijgen voorrang! Nog geen Goldmember?
Klik hier voor info!

Je kunt helaas niet meer winnen, alle exemplaren zijn al naar de winnaars opgestuurd!