Tijdens de tournee trad ze ook een week op in het Encore Theatre in Las Vegas. Speciaal voor deze gelegenheid paste ze haar show volledig aan. Zo zijn de extravagante kostuums, ontworpen door Franse modeontwerper (en parfummaker!) Thierry Mugler, aan de kant geschoven en worden overige theatraliteiten (bijvoorbeeld een vliegende Beyoncé tijdens Baby Boy) ingedimd. Daardoor verandert de wervelende show in een 'unplugged'-achtig concert waarbij de muziek centraal staat.

Desalniettemin blijft Beyoncé een diva en maakt ze een verpletterende indruk als ze aan het begin van het concert tijdens het nummer Hello het podium betreedt. Tijdens het concert brengt Beyoncé ook een aantal korte covers ten gehore. Zo komen ineens een krachtige versie van Sweet Love van Anita Baker (een flinke hit in de jaren '80) en ook I Wanna Be Where You Are, een oud Motown-nummer van Michael Jackson, voorbij.

You Oughta Know, het nummer dat Alanis Morissette schreef over haar mislukte relatie met Full House-acteur Dave Coulier, werd door Beyoncé verwerkt in If I Were A Boy. En officieel tellen ze niet als 'cover', maar ongeveer halverwege de show worden in sneltreinvaart ook nog negen Destiny's Child-nummers afgewerkt.

Natuurlijk zijn ook Beyoncé's grote hits te horen, zoals haar eerste solosingle Work It Out, haar échte solo-doorbraak Crazy In Love en natuurlijk dé inspiratie voor menig YouTube-filmpje, Single Ladies (Put A Ring On It).

De concerten in Las Vegas zijn blijkbaar goed bevallen; de zangeres besloot immers om deze live-registratie uit te brengen. Bovendien heeft Wynn Resorts (waar het Encore Theatre onder valt) de zangeres gevraagd om terug te keren en om dan voor langere tijd als zogenaamde 'residency' act (á la Celine Dion, Cher en Bette Midler) te blijven.

MartijnT

Winnen!
Wil je dat Beyoncé live at Wynn Las Vegas ook 'yours' wordt? Gay.nl mag vijf exemplaren van de cd/dvd verloten! Mail naar win@gay.nl o.v.v. 'Beyonce'. Vergeet vooral niet je profielnaam en volledige adres mee te sturen!


Let op: Goldmembers krijgen voorrang! Nog geen Goldmember? Klik hier voor info!